Glamping Mountain Fairy Tale - hiške sredi skritega gorskega bisera

Klavdija Rupar 06.11.2019
glamping

V enem izmed najbolj čudovitih in neokrnjenih delov Slovenije, v skritem delu narave, kjer je na voljo veliko planinskih poti in razgledov, najdemo glamping Mountain Fairy Tale - 6 lesenih hišk, ki so v celoti zasnovne po načelih Feng shuija.

Hišice se nahajajo v okolici Tržiča, destinaciji, ki ponuja veliko možnosti za športna, kulturna in zgodovinska doživetja. 

Hišice so zgrajene iz lesa in ostalih naravnih materialov, opremljene pa so v minimalističnem slogu, z velikimi panoramskimi okni, ki ponujajo pogled na okoliško pokrajino. Sprejmejo do 4 osebe, v njej sta 2 francoski postelji, bralni kotiček z velikim oknom, čajna kuhinja, osrednji prostor in kopalnica. Zunaj najdemo tudi teraso, s katere se raztezajo pogledi na hribe, poleg pa je tudi samooskrbni vrt, kjer si lahko postrežemo s svežo zelenjavo, zelišči in plodovi različnih sadnih dreves in jagodičevja. 

Lokacija glampinga je kot nalašč za sprehode, kolesarjenje, ribolov, pohodništvo, sankanje, kopanje na bližnjem kopališču, primerna pa je tudi za adrenalinska doživetja, kot so padalstvo, turna smuka ali plezanje.

V glampingu najdemo tudi prostor za druženje ter prostor za počitek in meditacijo.

Več na: mountainfairytale.com

Fotogalerija

Foto: Glamping Mountain Fairy Tale Foto: Glamping Mountain Fairy Tale Foto: Glamping Mountain Fairy Tale Foto: Glamping Mountain Fairy Tale Foto: Glamping Mountain Fairy Tale Foto: Glamping Mountain Fairy Tale Foto: Glamping Mountain Fairy Tale Foto: Glamping Mountain Fairy Tale Foto: Glamping Mountain Fairy Tale Foto: Glamping Mountain Fairy Tale Foto: Glamping Mountain Fairy Tale

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika