Čokoladni glamping v Mariboru

Gabrijela Vrbnjak 11.04.2019
foto: Chocolate Village

V krajinskem parku Mariborsko jezero se letos poleti odpira luksuzni glamping, čokoladna vas pod okriljem Tete Fride, znane čokoladne kavarne, ki že sedaj postaja več kot to.

Luksuzne hiške

Čokoladna vas, z uradnim imenom Chocolate village by the river, bo luksuzni glamping resort 12 modernih hišk sodobne eko gradnje. Vasica se nahaja ob znani Dravski kolesarski poti, od Pohorja in štajerske prestolnice pa je oddaljena zgolj 5 km.

Vse hiške v resortu so v popolnem stiku z naravo, skrite pod krošnjami dreves in v tišini ob jezeru. Obiskovalcem bo na voljo naravni plavalni ribnik, nekatere pa imajo tudi zasebne zunanje vodne kopeli, prav vse pa prostorne terase za popoln počitek in čudovit pogled na jezero.

Izbirali bomo lahko med tremi vrstami hišk, ki so jih ustvarjalci poimenovali po vrstah kakava: hiško Forastero, hiško Criollo in hiško Trinitario.

Nebesa za čokoholike

Kako bo glamping oplemenitila čokolada? V čokoladni vasi bodo prava nebesa za čokoholike, obiskovalci se bodo med drugim namreč lahko posladkali s čokoladnimi zajtrki, obiskali bodo lahko čokoladne delavnice ter se sprostili na čokoladni masaži. Najboljše od vsega pa je, da bo najslajša čokoladna vasica odprta vse leto.

Več na: tetafrida.euchocolatevillage.eu

Fotogalerija

foto: Chocolate Village foto: Chocolate Village foto: Chocolate Village foto: Chocolate Village foto: Chocolate Village foto: Chocolate Village foto: Chocolate Village

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika