Kako je JYSK za trenutek uspaval medije?

CITYLIFE 16.11.2023
jysk-šolo-spanja

»JYSK šolo spanja« za medije je organiziral znani strokovnjak za spanje, danska veriga JYSK. Novinarji so imeli možnost osebno preizkusiti ležišča, vzglavnike in prešite odeje, prilagojene njihovim potrebam in spalnim navadam. Ta dogodek je nadaljevanje JYSK-ove kampanje in spodbujanja pogovora o pomembnosti kakovostnega spanca in o tem, koliko nanj vpliva pravilna izbira izdelkov za spanje. 

jysk šolo spanja 4

Samega dogodka so se udeležili novinarji, ki so se o svojih spalnih navadah pred samim dogodkom pogovarjali z JYSK-ovimi strokovnjaki za spanje. Na podlagi prejetih informacij so JYSK-ovi strokovnjaki izbrali popolno kombinacijo ležišča, vzglavnika in prešite odeje za vsakega novinarja posebej, izdelki pa so jih čakali na dogodku. Tam so se lahko novinarji na lastne oči prepričali, kako pomemben je predhodni posvet za izbiro kakovostnega izdelka in kaj lahko pravi izdelki za spanje naredijo za naš spanec. 

jysk šolo spanja 3

Zvjezdana Sirk Novak, Communications menedžerka za Slovenijo, Hrvaško, BiH in Srbijo, je vodila uvodni nagovor dogodka. Mediji so izvedeli glavne informacije o tem, kako se zaposleni v podjetju JYSK usposabljajo, da postanejo strokovnjaki za spanje, in o njihovi osredotočenosti na kakovost izdelkov. Hkrati jim je predstavila načine izobraževanja, razvoj ponudbe in kaj sploh je »Sleep academy«. Ena izmed udeleženk »Sleep academy« je bila tudi Saša Cvitan, ki dela v Službi za pomoč kupcem pri JYSK Slovenija in vsakodnevno s svojimi nasveti pomaga številnim kupcem. 

jysk šolo spanja 6

»Prodajalci JYSK-a so po končanem izobraževanju, tako kot naši kolegi iz Službe za pomoč kupcem, sposobni kupcem brezplačno svetovati pri nakupu in vzdrževanju ležišč in drugih izdelkov za spanje. Poleg tega, da morajo biti izdelki kakovostni, je izjemno pomemben dejavnik tudi ustrezno svetovanje, saj morajo izbrani izdelki ustrezati vsakemu posamezniku ter njegovim spalnim navadam, potrebam in fizionomiji,« je poudarila Saša Cvitan, Customer Service Area Responsible. Zvjezdana Sirk Novak je na to dodala, da si JYSK že leta neprekinjeno prizadeva za spodbujanje pogovora o pomembnosti spanja in o tem, kako nanj vplivajo ne le naše življenjske navade, ampak tudi pravilna izbira in vzdrževanje izdelkov za spanje.

»JYSK je ponosen na svoje izdelke za spanje in strokovnjake, ki so predani nenehnemu izobraževanju, s katerim zagotavljajo kakovostno svetovanje in najboljšo nakupovalno izkušnjo. S tem želimo naše kupce ozavestiti o pomenu dobrega spanca, a jim ga hkrati tudi pomagati doseči,« je povedala Sirk Novak.

jysk šolo spanja 2

Po uvodnem delu so novinarje v zatemnjenih prostorih pričakale personalizirane postelje z ležiščem, vzglavnikom in prešito odejo, izbranimi prav zanje. S pomočjo pomirjujoče glasbe in prostora, urejenega v spalnico, so bili ustvarjeni popolni pogoji za t.i. power nap. Po kratkem premoru se je začel zanimiv pogovor novinarjev s predstavnicama JYSK-a, ki sta jim pred tem svetovale, Sašo Cvitan in Terezijo Župančić, prodajalko v JYSK Novo mesto. Tema pogovora je bila celotna izkušnja, od svetovanja nekaj dni pred dogodkom do samega procesa izbire izdelkov. Mnogi so že seznanjeni s strokovnim znanjem JYSK-a, pa tudi z nedavno izvedeno raziskavo o spalnih navadah v Sloveniji. Tako so lahko na lastni koži občutili, kakšen je občutek počivati na popolni kombinaciji izdelkov za spanje in kako celo petnajst minut spanja na takšni postelji lahko da občutek pravega počitka in svežine. 

jysk šolo spanja 5

S tem dogodkom JYSK še naprej izkazuje svojo predanost zagotavljanju kakovostnih rešitev za spanje, kupci pa lahko v vseh trgovinah JYSK-a prejmejo brezplačna priporočila za popolno kombinacijo izdelkov za spanje.

Več nasvetov o izdelkih za spanje in nasvete o njihovem vzdrževanju lahko najdete na JYSK šola spanja.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča