Ostanimo fit z aplikacijami za vadbo doma

Klavdija Rupar 17.11.2022
Foto: Depositphotos

Si želimo bolj rednega gibanja, ampak so nam vadbe in fitnesi predragi, nimamo dovolj časa, ali pa enostavno ne želimo, da nas nekdo med vadbo ves čas gleda? Potem so kot nalašč za nas aplikacije, ki nam omogočajo, da doma v prevelih oblačilih, brez ličil in v svojem osebnem prostoru, vsakodnevno telovadimo brez težav. Predstavljamo nekaj najboljših aplikacij, za vadbo pa poleg podloge ne potrebujemo prav ničesar.

Yoga Wake Up

Imate težave z jutranjim vstajanjem? Aplikacija Yoga Wake Up bo to spremenila. Nastavimo si budilko, aplikacija pa bo prižgala krajšo jogo ali meditacijo. Odličen način, da začnemo dan.

Freeletics

Freeletics je najboljša izbira, če nimamo možnosti fitnesa ali opreme. Aplikacija namreč ponuja vadbe, pri katerih potrebujemo le lastno težo, dolge so med 5 in 30 minut, za 6 evrov na mesec pa so nam na voljo tudi vadbe s trenerjem.

8Fit

Aplikacija 8Fit, ki poleg fitnesa omogoča tudi priredbo vadbe glede na lastne potrebe, omogoča kreiranje jedilnika in omogoča vodič po prehrani. Skratka aplikacija, ki na enem mestu združuje, vse kar potrebujemo za zdravo življenje.

Six Pack in 30 Days

Očvrstimo si jedro telesa z aplikacijo Six Pack in 30 Days, tako da izberemo nivo vadb za trebušne mišice in nato vadbo stopnjujemo. Ne potrebujemo nobene opreme, primerna pa je tudi za vse začetnike. Aplikacija tudi prikaže, kako narediti klasične vaje za lepše trebušne mišice in jedro telesa.

7 Minute Butt Workout

Naredimo nekaj dobrega za svojo zadnjico, na kateri preveč sedimo. Sedem minutna vadba (7 Minute Butt Workout) vsebuje vse metode, s katerimi bomo izboljšali naše ritne mišice, vmes pa najdemo več vrst različnih vaj.

MyFitnessPal

MyFitnessPal je aplikacija, ki vsebuje števec kalorij, vgrajen ima sledilnik dieti, ki nam pomaga, da sledimo svojemu napredku in nas obenem tudi motivira pri vadbi. Aplikacija vadbo in jedilnik prilagodi posamezniku glede na njegov tip telesa in hrano, ki jo je. V sistemu ima kar 5 milijonov različne hrane, kar pomeni, da nam točno izračuna, koliko kalorij dnevno vnašamo v telo in koliko jih porabimo. 


Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča