Qlandia - nova darilna kartica in nora jesenska zabava

CITYLIFE 12.09.2018
Qulandia

Qlandia z letošnjim septembrom v poslovanje uvaja svojo prvo darilno kartico, ki bo nadomestila dosedanje papirnate darilne bone in jo bo prvič mogoče naročiti preko nove spletne strani www.qlandia-kartica.si. S tem se želi Qlandia še bolj približati potrebam svojim kupcev, ki se odločajo za to sodobno obliko obdarovanja, saj omogoča nakupe v več kot 300 trgovinah v sedmih nakupovalnih centrih Qlandie po vsej Sloveniji. Hkrati z njeno uvedbo bo Qlandia z junaki Madagaskarja in maskoto Qlaro v svojih centrih obeležila tudi deseti rojstni dan Qlandie Nova Gorica ter izvedla veliko jesensko nagradno igro od 1. septembra do 20. oktobra 2018. Sponzor glavne nagrade je Kompas Holidays, ki bo prispeval darilne bone, te pa bo srečni nagrajenec lahko unovčil za plačilo turističnega aranžmaja po lastni izbiri iz ponudbe Kompas d. d. Obiskovalci bodo deležni še drugih zanimivih priložnostnih nagrad in posebne animacije v sklopu 14 dogodkov, ki se bodo zvrstili v septembru in oktobru.


Veljavnost Qlandia darilne kartice z unikatno črtno kodo, na katere bo mogoče naložiti vrednost od 20 do 300 evrov, bo neomejena. Qlandia darilna kartica je namenjena večkratni uporabi in je prenosljiva, prejemnikom pa omogoča tudi enostavno in hitro naročanje izdelkov prek spleta ter ponuja nadzor nad postopno porabo sredstev oziroma dobroimetja. Trenutno je na voljo v šestih slovenskih in treh italijanskih tematskih izvedbah, tako da jih kupci lahko izberejo za specifične priložnosti ter za več različnih namenov obdarovanja. Za  svoje zaposlene jih lahko celo s posebej izbranim motivom kot poslovno darilo koristijo tudi podjetja. Trgovine in lokali v vseh nakupovalnih centrih Qlandia, ki sprejemajo darilno kartico, bodo v prvih dneh septembra imeli na vidnem mestu nameščeno nalepko, seznami pa so predstavljeni tudi na spletu.

Qlandia bo v septembru in oktobru v vseh svojih sedmih nakupovalnih centrih izvedla kar 14 dogodkov, ki jih bo kot voditelj povezoval  priznani slovenski igralec Jan Bučar. Kot posebni glasbeni gostje bodo nastopili pevec Gašper Rifelj, ki tudi sicer nastopa v tem pustolovskem muziklu, mlada pevka Viviana Kukar, lanskoletna zmagovalka glasbenega festivala QL talent 2017, ter plesalci plesne šole Mojce Horvat. V družbi Qlandijine maskote Qlare in junakov iz animiranega muzikla Madagaskar bodo družine z otroki vabljene na praznovanje 10. rojstnega dne Qlandie Nova Gorica, ki ga bo spremljala  obilica plesa in zabave. Praznovanja bodo potekala do 23. septembra, medtem ko bodo od 4. do 20. oktobra za vse obiskovalce v nakupovalnih centrih Qlandie potekali plesno-glasbeni šovi Madagaskar s primesmi kulinarične animacije, na kateri bo gostovala tudi Sara Rutar, zmagovalka kuharskega tekmovanja MasterChef Slovenija 2017.

Otvoritev jesenskega dogajanja se je 8. septembra 2018 začelo v Qlandii Ptuj, v naslednjih dneh pa v centrih sledijo dogodki v naslednjih terminih:

Qlandia Novo mesto - 13. septembra ob 18. uri, 11. oktobra ob 18. uri
Qlandia Nova Gorica - 14. septembra ob 18. uri, 19. oktobra ob 18. uri
Qlandia Kamnik - 15. septembra ob 11. uri, 6. oktobra ob 11. uri
Qlandia Krško - 12. septembra ob 18. uri, 20. oktobra ob 11. uri
Qlandia Kranj - 22. septembra ob 11. uri,  7. oktobra ob 11. uri
Qlandia Maribor - 23. septembra ob 11. uri, 12. oktobra ob 18. uri

Več informacij o terminih izvedbe  in programih dogodkov v posameznih centrih najdete na www.qlandia.si.

Izbor urednika