Prenovljena NAMA – dobimo se v centru navdiha

CITYLIFE 12.09.2018
NAMA

V skladu z enim od svojih pomembnih ciljev – zadovoljevati potrebe in uresničevati želje kupcev – so nadgradili obstoječo ponudbo. V 5. nadstropju je svoja vrata konec avgusta odprl Baby Center, v kletnih prostorih pa pretekli teden franšizna trgovina SPAR partner NAMA. V 3. nadstropju ta teden obljubljajo otvoritev največjega oddelka ženskega perila v središču mesta, medtem ko spomladi 2019 v 4. nadstropje prihaja še italijanska blagovna znamka hišnih dekoracij Coincasa. Za vse obiskovalce, ki se želijo na lastne oči prepričati o nadgrajeni ponudbi, v NAMI za četrtek, 13. septembra 2018, pripravljajo prav posebno nakupovalno doživetje z glasbeno zasedbo Muff.NAMA tako s svojo ponudbo ostaja v centru. V centru Ljubljane. V centru navdiha.

Za vse obiskovalce, ki se želijo na lastne oči prepričati o nadgrajeni ponudbi, so v NAMI pripravili prav posebno doživetje. Vabijo, da se jim v središču mesta pridružijo v četrtek, 13. septembra 2018. Dogajanje bo ob 17. uri popestrila glasbena skupina Muff, s katero bodo obiskovalci lahko skupaj stopili v center navdiha.

Navdihujoče razvajanje za dame
V prenovljenem 3. nadstropju bodo v sredo, 12. septembra 2018, otvorili največji oddelek perila v središču mesta. Oddelek ženskega perila bo ponujal nekaj za vse okuse – od slovenske modne znamke Lisca prek zapeljivih kosov perila znamk Palmers in Triumph vse do mamljive ponudbe Calvin Klein. Tako bodo dame lahko našle nekaj za vsako priložnost. Od kosov perila, ki posameznici najbolj ustrezajo za vsakodnevno rabo, prek športnega perila za aktivno preživljanje prostega časa do nadvse elegantnih in zapeljivih kosov, ki ne smejo manjkati v nobeni ženski garderobni omari.
Največji oddelek ženskega perila v NAMI. (foto: Janez Marolt)

Vrhunska ponudba okusnih grižljajev
Od preteklega tedna obiskovalce v kletni etaži s širokim izborom živilskih izdelkov priznanih blagovnih znamk razvaja nova franšizna trgovina SPAR partner NAMA. V ponudbi ne manjka osvežujočih solat, sendvičev, rezanega sadja, toplih obrokov iz lastne kuhinje, svežega kruha in pekovskega peciva. Okusni grižljaji in prijetna osvežitev bodo poskrbeli, da si bodo obiskovalci nabrali novih moči za sproščeno nakupovanje.

Spomladi 2019 še modne smernice hišnih dekoracij
Za pomlad v NAMI obljubljajo še eno otvoritev, in sicer prenovljeno 4. nadstropje, v katerem bo na voljo ponudba italijanske blagovne znamke hišnih dekoracij Coincasa. Tako bomo lahko v centru mesta dobili navdih za popestritev ali modno prenovo stanovanja. 

NAMA z novo moderno ponudbo
V NAMO so nove moderne blagovne znamke s celostno ponudbo pripeljali zaradi novih trendov, spremembe želja in potreb kupcev, katerih posledica so nove nakupovalne navade. »Prevetritve ponudbe smo se lotili, ker želimo biti uspešni še naprej. Želimo biti v koraku s časom, zato smo v NAMO, v kateri smo do sedaj ponudbo zagotavljali izključno sami, pripeljali partnerje, s katerimi bomo lahko kupcem ponudili več,« poudarja predsednica uprave Simona Kozjek. Ob tem dodaja, da so prvi odzivi na prenovo zelo pozitivni.

Prenovljena NAMA v sodelovanju s Tjašo Kokalj Jerala vabi v center navdiha. (foto Mimi Antolovič)

Fotografije: Janez Marolt, Mimi Antolovič, arhiv NAMA

Izbor urednika