Najboljše destinacije za dekliščino

Klavdija Rupar 01.06.2023
dekliscinafotofreepik

Doletela vas je izredno pomembna naloga - za najboljšo prijateljico ali sestro morate organizirati dekliščino. In trenutno niso več popularne dekliščine, pri kateri bodoča nevesta čisti stekla na bližnji bencinski črpalki ali pa prodaja piškote v obliki moškega spolnega organa. Ne, dekliščine so postale prava vikend ali celo tedenska potovanja, saj je to še zadnji oddih preden nevesta končno reče usodni da. Dekliščina je za bodočo nevesto zelo pomembna.

Najprej nekaj stvari, ki jih obvezno potrebujete za dekliščino:

  • enake majice ali poseben dresscode,
  • naloge za nevesto, ki jih bo morala tekom dekliščine rešiti,
  • dovolj alkohola (seveda v zmernih količinah), 
  • zabavne napise, balone in druge okraske,
  • velikoooo vode.

In da ne boste tavale v temi, smo danes pripravili nekaj idej, kje organizirati dekliščino.

Vikend izlet na morje

Najemite hišo na slovenski ali hrvaški obali in si privoščite vikend na morju. Sonce, vročina, morska voda in primerna družba - zagotovo si bo bodoča nevesta več kot zapomnila takšen vikend. Pripravite ji še posebno presenečenje, jo peljite na kosilo ali večerjo ter seveda ne pozabite na sladice.

pexels elif şanlıtürk 4585503 1

Vikend v gorah

Je vaša prijateljica navdušena hribolazka in ima namesto morja raje hribe? Potem raje najemite vikend v gorah in se odpravite peš proti končnemu cilju. Med potjo naj opravi nekaj zabavnih nalog, na vrhu, kjer boste prespali pa ji pripravite zabavo presenečenja.

Vikend izlet v tujino

Če si želite malo daljši oddih, se lahko odpravite čez mejo. Lahko je to obisk Budimpešte ali Dunaja, kjer najdite nočne klube in si privoščite pravo zabavo. Če rada potuje, pa ji lahko rezervirate tudi nekaj dnevno vandranje po eni izmed evropskih prestolnic. Oglejte si znamenitosti in si pravo dekliščino privoščite npr. sredi Rima. Imeli boste veliko občudovalcev in verjemite, da boste zbrali dovolj denarja za pravo pojedino ali zabavo.

pexels yuliia auer 5303410

Doma je najlepše

Vaša prijateljica ni najbolj navdušena nad zabavami in si ne želi dekliščine? Z njenim partnerjem se dogovorite, da jo boste presenetile na njenem domu. On naj jo odpelje od doma in vam pusti ključe, vi okrasite stanovanje in jo pričakajte doma. Tortice, pica, dober film in penina so kot nalašč za bolj sproščeno in umirjeno dekliščino.

Predvsem pa poskusite upoštevati nevestine želje. Časi dekliščin, ko je bilo vse narejeno v posmeh bodoče neveste, so mimo. Naj bo to čudovit dan, ki ji bo še dolgo časa ostal v lepem spominu, lahko ji podarite album kjer ste zbrale vaše najljubše poročne obleke.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča