Aplikacije za otroke

Klavdija Rupar 25.01.2021
otroške aplikacije

Da pa ne bodo samo gledali risank in brskali po telefonu, smo danes za vas pripravili seznam poučnih aplikacij, ki bodo vašega otroka tudi nekaj naučile.

Epic!

Aplikacija Epic! je primerna za otroke in vsebuje kar 35.000 knjig za otroke, kar pomeni, da je predvsem primerna za starejše otroke, ki se že učijo angleško, saj je večino knjigic v angleščini. Aplikacija je perfektna, saj tako lahko otrok bere knjigo kjerkoli in kadarkoli, obenem pa mu še ni potrebno prenašati težkih knjig s sabo.

Toca Hair Salon 3

Toca Hair Salon 3 je primeren za vse otroke, ki si želijo oblačiti punčko, ji nanesti ličila, skratka se igrati z različnimi ustvarjalnimi aktivnostmi. Aplikacija bo omogočila, da otrok pokaže svojo kreativnost, saj lahko oblikujejo različne pričeske in različne karakterje. Nima niti pravil in otroci lahko eksperimentirajo, kakor želijo.

Starfall ABCs

Aplikacija Starfall ABCs je primerna za vse tiste otroke, ki se učijo angleške abecede in angleših besed. Če dokupite plačljivo verzijo, pa so na voljo celo matematične uganke in učenje družbenih veščin. Drugače je že brezplačna verzija več kot dovolj za manjše otroke.Foto: pexels

YouTube Kids

Čeprav si za svoje otroke zagotovo še ne želite hude izpostavljenosti na družbenih omrežjih, vseeno živimo v svetu, ko je to postalo nekaj normalnega. YouTube Kids je aplikacija, na kateri vaši otroci lahko pogledajo risanke in serije primerne za otroke stare med dve in dvanajst let. Vseeno pa morate biti pozorni, da redno pregledujete otrokovo zgodovino gledanja, saj nobena zadeva ni stoodstotno zavarovana.

Elmo Loves 123s

Elmo je eden bolj priljubljenih karakterjev iz kultne Sezamove ulice in aplikacija Elmo Loves 123s omogoča, da se otroci naučijo številk. Uporablja videe, igre in risanje, da se otroci zapomnijo številke in kako se šteje. Naj bo učenje številk in seštevanja zabavno.Foto: pexels


Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika