Na voljo nova trajnostna kolekcija jesen/zima The Base Label by Alja Perne

Gabrijela Vrbnjak 05.10.2020
the-base-label-w-2020-7

Številne modne blogerke se usmerjajo v svoje blagovne znamke. Podobno pot ubira tudi The Base Label, ki je ena izmed svežih blagovnih znamk v slovenskem prostoru, za katero stoji znana blogerka Alja Perne. O njenih začetkih in kolekcijah lahko preberemo tukaj. Po uspešnem lansiranju prve kolekcije, je sledila še druga, pomladno-poletna, sedaj pa lahko občudujemo že tretjo kolekcijo z novimi kosi za jesen in zimo.

Jesensko-zimsko kolekcijo krasijo brezčasni kosi z volnenimi, merino materiali in materiali organskega bombaža z GOTS certifikatom, ki zagotavljajo udobnost v modnih pleteninah za vsako priložnost. Kolekcija, v barvah bele, sive, črne in kamelje, je bila dizajnirana in producirana v Sloveniji s strani slovenskega družinskega podjetja (pletenine v Pletilstvu Jakopina na Gorenjskem, ostali kosi pa v tekstilnem podjetju Liniatex v Ivančni Gorici).

“Pri The Base Label ogromno časa namenimo raziskovanju in testiranju materialov, saj nam je zelo pomembno, da izbiramo res najbolj kakovostne materiale. Pomembno nam je, iz kje izhajajo, na kakšen način so pridobljeni, kakšne certifikate so pridobili, predvsem pa to, da so prijetni za kožo in nenazadnje preprosti za vzdrževanje. Tudi letos ostajamo zvesti Merino volni, ki se je izkazala za zelo hvaležen in topel material, brez katerega si mrzlih mesecev sploh ne predstavljamo več. Smo pa letošnje leto dodali še pletenine iz organskega bombaža in tako razširili našo kolekcijo. Uporabljamo materiale, ki so preverjeni in lahko zagotovimo njihovo kakovost.” Alja Perne, ustanoviteljica blagovne znamke The Base Label.


Fotogalerija

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča