The Base Label - nova slovenska modna znamka izpod rok blogerke Alje Perne

CITYLIFE 11.10.2019
The Base Label

Modna blogerka in influencerka Alja Perne je svojo strast do mode spremenila v posel, s svojo lastno blagovno znamko The Base Label. Znamka je 100% Alja in je ustvarjena od ženske za ženske, ki cenijo oblačila narejena in najbolj kakovostnih materialov.

Prva kolekcija oblačil The Base je sestavljena iz pletenin, ki so oblikovana in narejena v Sloveniji, pri Jakopina Studios, iz najboljših materialov. Gre za luksuzne kose, ki so namenjeni temu, da jih nosite večno.

The Base Label.

Trajnostno. Etično. Večno.

Pri The Base Label skrbijo za planet, okolje in za ljudi. Vsa oblačila so narejena trajnostno in odgovorno – do okolja in ljudi, v preverjeni proizvodnji, kjer je vsaka šivilja, ki z ljubeznijo ustvarja The Base Label oblačila, več kot pravično plačana za svoje delo. Pri oblikovanju in izdelavi oblačil sledijo zadnjim modnim trendom ampak vedno ostajajo zvesti klasiki. S tem v mislih ustvarjajo luksuzne modne kose, tiste najbolj osnovne kose, ki jih vaša omara preprosto potrebuje in “statement piece”, ki so modni, obenem pa večni.

Več si lahko ogledate na thebaselabel.com.

Fotogalerija

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča