Torbice Viva's praznujejo

CITYLIFE 08.07.2021
vivascognacleathercrossbodybagvegetabletanned6

Pri Viva's se z leti razvijajo, izboljšujejo, stremijo k vedno bolj trajnostnim materialom, njihova vizija pa ostaj enaka: ustvarjati kakovostne, minimalistične torbe, ki jih ženske lahko nosijo leto za letom. To dosegajo le s kakovostnimi, obstojnimi, naravnimi materiali in večno modo – modeli, ki niso ustarjeni po hitrih trendih, ampak so videti odlično in modno kadarkoli.
Pri Viva's tako določene modele torb izdelujejo že 6. leto. V trajno kolekcijo vsako leto dodajo kaj novega, ali je to nov model, ali barva. Pri barvah se osredotočajo na naravne tone, pri modelih pa na čiste, organske oblike. Inspiracijo že od nekdaj predstavlja narava. Ob 6. obletnici so znamko Viva's nadgradili z nekaj novimi modeli ter tudi z novo vizualno podobo.

Večja novost pri Viva's je letos tudi torba za mamice novorojenčkov, ki si želijo kljub novi vlogi ohraniti eleganten, ženstven stil. Torba je nastala v sodelovanju z novo mamico - Karmen Žirovnik in je prav tako zasnovana trajnostno – sestavljena je iz dveh delov, že obstoječe Viva's velike poslovne torbe, v katero se za obdobje odraščajočega malčka vstavi torba z mnogimi žepi, ki mamicam omogoča, da vanjo organizirano pospravijo vse potrebščine za novorojenčka. Ko torbe za pleničke enkrat več ne potrebujejo, pa lahko osnovni zunanji del še vedno uporabljajo kot poslovno torbo.

Ob 6. obletnici Viva's tudi na spletu nastopa v novi podobi, za katero so poskrbeli v kreativni agenciji raw. Osnovna nit kreativne ideje temelji na trajnostnem pristopu, kar se sklada s samo filozofijo znamke Viva's. Glavno vodilo je bilo predstavitev torbice kot del odgovorne mode in način življenja, ki je dosegljiv vsakomur.

Za prihodnost znamka Viva's načrtuje ostati zvesta svoji viziji in ustvarjati kakovostne kose, ki v uporabi ostanejo leta in leta, izdelava Viva's torb pa bo ostala v Sloveniji.

Fotografije: agencija raw, model: Nika Koncilja, stajling: Mila Vert

Fotogalerija

vivascognacleatherhalfmoonbagvegetabletanned9 vivascognacleatherworkbagvegetabletanned9 vivasolivegreenleathertraveltotebag3 vivaswhiskeyleatherbucketbag6 vivasblackleatherworkbagvegetabletanned3 vivasportraitzivajaversek vivascognacleatherbucketbag1 vivasblackleatherworkbagvegetabletanned7 vivasolivegreenleathertraveltotebag7 vivasblackleatherbagvegetabletanned3 vivasblackleathertotebag5 vivasblackleathertotebag4 vivasblackleatherbagvegetabletanneddiaperbag3 vivascognacleatherbagvegetabletanned6 vivascognacleathertotebag4 vivascognacleatherhalfmoonbagvegetabletanned9 copy vivaslinenbeachbagbeige1 vivascognacleatherhalfmoonbagvegetabletanned5 vivasolivegreenleathertraveltotebag5 copy vivasblackleathercrossbodybagvegetabletanned3 vivascognacleathercrossbodybagvegetabletanned6 vivascognacleathertraveltotebag3 vivaswhisheyleathertraveltotebag4 vivascognacleatherhalfmoonbagvegetabletanned8 vivaswhisheyleathertraveltotebag3 vivasblackleatherhalfmoonbagvegetabletanned7 copy vivascognacleathercrossbodybagvegetabletanned4 vivasnudeleathercrossbodybagvegetabletanned4 vivasblackleathercrossbodybagvegetabletanned5 vivasblackleatherhalfmoonbagvegetabletanned2

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča