Peter Movrin x Viva's: črni puloverji z mistično rdečo mušnico

Anja Mrevlje 17.01.2017
Peter Movrin x Viva's:

Leto 2017 bo pri Viva's pravljično obarvano, zaznamovala pa ga bo rdeča mušnica, ki je plod domišljije Petra Movrina, enega najprepoznavnejših imen v slovenskem svetu mode. Movrin je klasični črni pulover iz organskega bombaža začinil z rdečo mušnico, ki nas popelje v skrivnostni pravljični svet brez omejitev.

Mušnica je mistični simbol, ponazarja pravljičnost in igrivost, ki jo lahko ohranimo tudi v resnem odraslem svetu. Zaradi premišljene izbire klasične barvne palete, bele in rdeče na črni podlagi, je pulover zelo nosljiv in ga je enostavno kombinirati z drugimi kosi. Mušnica se pojavlja v dveh različicah – samostojno in v kombinaciji z dodanimi belimi pikami, ki jih je veter z mušnice odpihnil in razprostrl po dekolteju puloverja. Pulover je na voljo v omejeni izdaji v treh različicah: že omenjenih mush.room, mush.room dots in v izvedbi za moške, mush.room men.

Galerija - Peter Movrin x Viva's: črni puloverji z mistično rdečo mušnico

Fotogalerija

Peter Movrin x Viva's: Peter Movrin x Viva's: Peter Movrin x Viva's: Peter Movrin x Viva's: Peter Movrin x Viva's: Peter Movrin x Viva's: Peter Movrin x Viva's:

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča