Optika Krstič z novo kolekcijo sončnih očal Prada

CITYLIFE 01.06.2022
optikakrstičfotosašoradej25

Optika Krstič je ena najstarejših optik v Ljubljani, saj že več kot 37 let želi svojim strankam na enem mestu zagotoviti najboljšo možno kakovost storitve z najnovejšo tehnologijo. Trudijo se optimalno zadovoljiti potrebe življenjskega sloga vsake stranke in vseh generacij z najnovejšimi optičnimi pripomočki za izboljšanje vida ter hkrati sledijo sezonskim modnim smernicam.


Zavedajo se, da je za popoln vid potrebna vrhunska tehnologija in izkušeno osebje, zato intenzivno vlagajo tako v novo tehnologijo kot tudi v zaposlene in njihovo znanje. 

Svojim strankam omogočajo celovito oskrbo vida v svojih okulističnih ambulantah in nakup optičnih pripomočkov v skladu z njihovimi željami. 


V optiki Krstič se vsakemu posamezniku posvetijo individualno, da skupaj najdejo rešitev za lepši pogled na svet. Z naročanjem na okulistične preglede ob točno določeni uri, s sprejemom v okulistični ambulanti, z natančnim pregledom doktorjev specialistov oftalmologov, s skrbno postrežbo v optiki in z natančno, dovršeno izdelavo ter dobavo optičnih pripomočkov vam zagotavljajo kakovostno, hitro in celovito oskrbo vida.


V dveh najsodobnejše opremljenih okulističnih ambulantah za vas opravljajo tudi strokovne okulistične preglede. Ordinacija je vključena v sistem javne zdravstvene mreže, tako da lahko splošen okulistični pregled opravite tudi brez napotnice splošnega zdravnika oziroma zgolj z zdravstveno kartico. Pregled lahko opravite tudi samoplačniško. Ponudba očesne ambulante so splošni pregledi vida, pregledi za očala, kontaktne leče, pregledi za podaljšanje vozniškega dovoljenja, ...


Želijo si, da so njihove stranke v koraku z modnimi trendi, zato s skrbno izbranimi kolekcijami sončnih očal in korekcijskih okvirjev poskušajo zadovoljiti vsem modnim stilom zvestih kupcev.

Med prestižnimi blagovnimi znamkami, ki jih prodajajo v optičnem salonu My Mistery je tudi znamka Prada. Prada je svetovno znana modna hiša, ki izvira iz Milana, njeni začetki pa segajo v leto 1913. Sprva se je znamka imenovala »Brothers Prada«, od leta 1958, ko je pa le Prada. Začetki segajo v izdelavo čevljev in vrečk iz usnja, dandanes pa poleg tega v prestižnem svetu modnih znamk, kamor se uvršča tudi znamka Prada, prevladujejo tudi obleke, torbice in ostali modni dodatki med drugim tudi kolekcija sončnih očal in korekcijskih okvirjev. Znamko opisujeta dve besedi: brezhibna eleganca in privlačnost. Nova kolekcija modnih sončnih očal Prada je že na voljo v poslovalnicah optike Krstič.

Več na optika-krstic.si

Fotografije: Sašo Radej

Fotogalerija

Optika Krstič in predstavitev kolekcije modnih sončnih očal Prada. (foto: Sašo_Radej) Optika Krstič in predstavitev kolekcije modnih sončnih očal Prada. (foto: Sašo_Radej) Optika Krstič in predstavitev kolekcije modnih sončnih očal Prada. (foto: Sašo_Radej) Optika Krstič in predstavitev kolekcije modnih sončnih očal Prada. (foto: Sašo_Radej) Optika Krstič in predstavitev kolekcije modnih sončnih očal Prada. (foto: Sašo_Radej) Optika Krstič in predstavitev kolekcije modnih sončnih očal Prada. (foto: Sašo_Radej) Optika Krstič in predstavitev kolekcije modnih sončnih očal Prada. (foto: Sašo_Radej) Optika Krstič in predstavitev kolekcije modnih sončnih očal Prada. (foto: Sašo_Radej) Optika Krstič in predstavitev kolekcije modnih sončnih očal Prada. (foto: Sašo_Radej) Optika Krstič in predstavitev kolekcije modnih sončnih očal Prada. (foto: Sašo_Radej) Optika Krstič in predstavitev kolekcije modnih sončnih očal Prada. (foto: Sašo_Radej) Optika Krstič in predstavitev kolekcije modnih sončnih očal Prada. (foto: Sašo_Radej) Optika Krstič in predstavitev kolekcije modnih sončnih očal Prada. (foto: Sašo_Radej) Optika Krstič in predstavitev kolekcije modnih sončnih očal Prada. (foto: Sašo_Radej) Optika Krstič in predstavitev kolekcije modnih sončnih očal Prada. (foto: Sašo_Radej) Optika Krstič in predstavitev kolekcije modnih sončnih očal Prada. (foto: Sašo_Radej) Optika Krstič in predstavitev kolekcije modnih sončnih očal Prada. (foto: Sašo_Radej) Optika Krstič in predstavitev kolekcije modnih sončnih očal Prada. (foto: Sašo_Radej) Optika Krstič in predstavitev kolekcije modnih sončnih očal Prada. (foto: Sašo_Radej) Optika Krstič in predstavitev kolekcije modnih sončnih očal Prada. (foto: Sašo_Radej) Optika Krstič in predstavitev kolekcije modnih sončnih očal Prada. (foto: Sašo_Radej) Optika Krstič in predstavitev kolekcije modnih sončnih očal Prada. (foto: Sašo_Radej) Optika Krstič in predstavitev kolekcije modnih sončnih očal Prada. (foto: Sašo_Radej) Optika Krstič in predstavitev kolekcije modnih sončnih očal Prada. (foto: Sašo_Radej) Optika Krstič in predstavitev kolekcije modnih sončnih očal Prada. (foto: Sašo_Radej) Optika Krstič in predstavitev kolekcije modnih sončnih očal Prada. (foto: Sašo_Radej) Optika Krstič in predstavitev kolekcije modnih sončnih očal Prada. (foto: Sašo_Radej) Optika Krstič in predstavitev kolekcije modnih sončnih očal Prada. (foto: Sašo_Radej) Optika Krstič in predstavitev kolekcije modnih sončnih očal Prada. (foto: Sašo_Radej) Optika Krstič in predstavitev kolekcije modnih sončnih očal Prada. (foto: Sašo_Radej)

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča