Nina Šušnjara & Hunter - ekskluzivno modno sodelovanje

CITYLIFE 11.10.2019
naslovna

Hunterkultna angleška modna znamka obutve z več kot 160-letno tradicijo, je to jesen slovensko modno sceno navdušila z novo kolekcijo do sedaj najbolj široke ponudbe Hunter izdelkov pri nas. 

Na posebnem modnem dogodku, ki je potekal v veleblagovnici Maxi v Ljubljani, pa je Hunter premierno predstavil tudi ekskluzivno sodelovanje s priznano slovensko oblikovalko in trendsetterko Nino Šušnjara, dolgoletno ljubiteljico znamke, ki je letos postala tudi Hunter ambasadorka

Nina Šušnjara in Hunter sta združila moči.

Nino Šušnjara je za to jesen izbrala svoje najljubše kose iz nove kolekcije Hunter ter z njimi ustvarila 4 modne stajlinge, v katere je vpletla vse izdelke Hunter - oblačila, torbe, nahrbtnike in seveda, škornje kot najbolj prepoznaven Hunter kos. 

Nina je skupaj s podjetjem Intersocks, ki je med drugim proizvajalec vrhunskih nogavic, ustvarila prav posebno ekskluzivno kolekcijo trendi nogavic s prepoznavnim podpisom modne znamke Susnyara. Nogavice s podpisom Susnyara so na voljo vštirih barvnih različicah večnih odtenkov črne, bele, sive in peščene. Prejmete jih kot darilo ob nakupu Hunter škornjev ekskluzivno v veleblagovnici Maxi, kjer najdete tudi vso široko ponudbo nove Hunter kolekcije.

Tako kot vsi izdelki Hunter so tudi nogavice s podpisom Nina Šušnjara na voljo ekskluzivno v veleblagovnici Maxi.

Fotogalerija

Nina Šušnjara in Hunter sta združila močiNina Šušnjara in Hunter sta združila močiNina Šušnjara in Hunter sta združila močiNina Šušnjara in Hunter sta združila močiNina Šušnjara in Hunter sta združila močiNina Šušnjara in Hunter sta združila močiNina Šušnjara in Hunter sta združila močiNina Šušnjara in Hunter sta združila močiNina Šušnjara in Hunter sta združila močiNina Šušnjara in Hunter sta združila močiNina Šušnjara in Hunter sta združila moči

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča