S.Oliver praznuje 50 let

CITYLIFE 01.10.2019
S.Oliver

Ekskluzivno kapsulno kolekcijo Madras Check je s.Oliver predstavil v SC Galeriji v Zagrebu. Predstavitev je potekala v sproščenem in avtentičnem vzdušju, takšnem, kot je znamka s.Oliver. Na predstavitvi so v kratkem zabavnem filmu predstavili zgodovino znamke.

Predstavitev so se udeležili stilisti, modni uredniki in influencerji iz Sloveniji ter Hrvaške. Mlada glasbena zvezda, Nika Turković, je polepšala večer s številnimi svetovnimi hiti v live izvedbi.

Ekipa S.Oliver.

Kolekcija Madras Check

50 let kasneje ne bi mogli najti boljše teme za praznovanje obletnice kot reinterpretacije Freirjevega najljubšega vzorca – karo vzorca.

Karo vzorec najdemo povsod: na torbah in puloverjih, hlačah in suknjičih ter na bundah, ki se lahko nosijo na obeh straneh – na eni strani je karo vzorec, na drugi pa je budna enobarvna. Osrednji kos kolekcije je dolga karo obleki z zlato vezenino.

Oblačila so v značilnih avtentičnih barvah s.Oliverja: svetlo rdeči, gorčično rumeni in modri. Posebno pozornost so oblikovalci posvetili detajlom: zlatim gumbom na jeans hlačah, vrhunskim materialom in posebnim vezeninam.

Več na: soliver.si

Fotogalerija

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča