Naomi Campbell v jesenski kampanji H&M

Helena Peterlin 05.09.2022
brasserie-hennesnaomicampbell

H&M s ponosom razkriva čudovitost Brasserie Hennes v novem filmu. Brasserie Hennes je izmišljena modna destinacija, ki povzema kultno pariško kulturo Brasserie, in kje drugje si lahko bolje ogledate čarobnost Pariza? Vsi ste vabljeni, da se usedete na prostem in opazujete, kako izjemen stil paradira po ulicah. Brasserie Hennes, ki je evolucija sveta Hôtel Hennes, obljublja nove dogodivščine. Tu je moda za vsakogar z mentaliteto, da se vse lahko zgodi.


Naomi Campbell igra pariško modno poznavalko, ki se ji v Brasserie Hennes pridruži radovedna turistka, model Jill Kortleve, ki je pravkar prispela v modno prestolnico. Campbellova in Kortleva s kavo v roki opazujeta, kako se njuni soigralci, ustvarjalni par Young Emperors, model Jordan Barrett, model Paloma Elsesser ter dvojčici ter vplivnici Molly in Reese Blutstein, sprehajajo po tlakovanih ulicah v modnih oblačilih H&M JZ22. Film, ki ga je režiral Bardia Zeinali, slavi Pariz in vsem prinaša modni navdih.


"Z veseljem sodelujem s H&M pri tem filmu, ki ga je navdihnilo mesto, ki mi je tako blizu. Odlična moda bi morala biti namenjena vsem in neverjetno je, da ta kampanja to podpira". pravi Naomi Campbell

Kolekcija JZ22 je utelešenje pariškega stila; klasičnega, samozavestnega in izmenljivega. Mestni ključni kosi, kot so mini krila, plašči in škornji - od zahodnjaških do tistih do kolen, - so bistveni modni kosi kolekcije. Topli toni oranžne, rdeče in bordo rdeče barve se ujemajo s karo vzorci, osebnost pa v kolekciji izžarevajo bleščeči dodatki, torbe v slogu makro tote in debele, izrazite pletenine. 


"Dobrodošli v Brasserie Hennes: fantastični kraj fikcije, kjer blesti naša kolekcija JZ22. Veseli nas, da lahko čudovit Pariz prenesemo v H&M, in komaj čakamo, da ga delimo z vami." Ann-Sofie Johansson, kreativna svetovalka, H&M

Fotogalerija

H&M - Bonjour iz Brasserie Hennes! H&M - Bonjour iz Brasserie Hennes! H&M - Bonjour iz Brasserie Hennes! H&M - Bonjour iz Brasserie Hennes! H&M - Bonjour iz Brasserie Hennes! H&M - Bonjour iz Brasserie Hennes! H&M - Bonjour iz Brasserie Hennes! H&M - Bonjour iz Brasserie Hennes! H&M - Bonjour iz Brasserie Hennes! H&M - Bonjour iz Brasserie Hennes! H&M - Bonjour iz Brasserie Hennes! H&M - Bonjour iz Brasserie Hennes! H&M - Bonjour iz Brasserie Hennes! H&M - Bonjour iz Brasserie Hennes! H&M - Bonjour iz Brasserie Hennes!

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča