4 različni stili sončnih očal, v katere je vredno investirati

Klavdija Rupar 12.08.2019
LeSpecs

Izbrati sončna očala, ki se jih ne bomo hitro naveličali, zna biti precej težka naloga. Dobro je edino to, da obstaja nekaj oblik in stilov, ki so v trendu že od nekdaj in jih lahko kombiniramo prav z vsem.

Če razmišljamo o nakupu novih sončnih očal in bi radi kupili bolj kvalitetne kose, ki bodo zdržali dlje časa in bodo tudi v trendu dlje časa, imamo v galeriji za vas štiri modele, ki so vedno v modi: aviatorke, prevelika okrogla očala, kvadratna in mačje oko.

Fotogalerija

Sončna očala Dior kvadratne oblike, ki jih lahko kombinirate prav z vsem na plaži pa boste z njimi prava dama. Foto: Farfetch Oblika mačjih oči je izredno sofisticirana, v rožnatih očalah Prada pa boste videti čudovito. Foto: Farfetch Velika kvadratna očala Burberry so kot nalašč za skrivanje pred močnim soncem. Foto: Farfetch Rdeča vpadljiva očala Valentino rdeče barve so zagotovo za vse tiste, ki si želijo izstopati. Foto: Farfetch Gucci okrogla sončna očala, ki bodo navdušile vse ljubiteljice mode in dobrega okusa. Foto: Farfetch Klasična črna sončna očala Gucci so kot nalašč za vse ljubiteljice klasike in sofisticiranosti. Foto: Farfetch Ray-Ban modeli so klasični in vedno v trendu. S temi roznimi stekelci pa boste prikazali svojo ljubkost in boste vedno v trendu. Foto: Farfetch Prozorna stekla na velikih kvadratnih Dior očalih so kot nalašč za vse tiste, ki želijo poudariti svoje oči in jih obenem zaščitit pred soncem. Foto: Farfetch Aviatorke Gucci so kot nalašč za potovanja in ležanje ob morju. Foto: Farfetch Velika okrogla sončna očala Balenciaga so namenjena vsem ljubiteljicam preprostih črnih očal, ki jih lahko kombinirajo prav z vsem. Foto: Farfetch Ray-Ban aviatorke so klasična in vedno trendi izbira. Foto: Farfetch Povsem preprosta a vedno v trendu. Foto: Farfetch Sončna očala Chloe. Foto: Farfetch

Izbor urednika