Moda za pomlad in poletje z vsestranskimi oblačili Royal Robbins

Helena Peterlin 02.03.2023
royal-robbins-ss2023102

Pri znamki Royal Robbins s sloganom “Doživite več z manj” neposredno nagovarjajo k premišljenemu nakupovanju modnih oblačil, saj verjamejo, da so njihovi modni kosi tako univerzalni in prilagodljivi, da vas bodo brez težav spremljali na vsakem koraku. Popolnoma vseeno je, ali ste strasten pohodnik, nedeljski izletnik ali pa vas v naravo zvabijo otroci, prepričani smo, da vas bodo njihova oblačila prepričala, da boste že z nekaj ključnimi kosi pripravljeni na vse dogodivščine.


Inovativnost, ki prepriča

Prizadevanje po odgovornem ravnanju z naravo, njenimi viri in ljudmi se kaže na vsakem koraku proizvodnega procesa. V inovacijah materialov, izbiri trajnostnih materialiov kot so konoplja, organski bombaž, recikliran poliester, TencelTM in Modalu ter tehniki barvanja

Ta se zgodi že na ravni vlakna, zaradi česar se znatno zmanjša poraba vode v procesu barvanja. Njihova moda ostaja uporabna in preprosta. Billy Goat jakna je primer izjemnega kosa kolekcije, ki se od leta 1975 ni bistveno spremenil. Spremembe so le v izboljšanih materialih, ki so še trpežnejši in udobnejši. Ob tem ne pozabljajo tudi na čim krajše transportne poti. Proizvodnja se nahaja na Tajvanu, zato surovine za izdelavo oblačil izhajajo od tam.


Oblačila ki z inovacijami najbolj navdušujejo, so zagotovo izdelki linije Bug Barrier. Ta bo razveselila vse, ki energijo iščete v naravi, a niste najbolj navdušeni nad različnimi insekti – komarji, klopi in mušicami. Tkanina teh oblačil je obdelana s sintetičnim insekticidom permetrinom, prisotnim tudi v naravi, ki je obstojen do 70 pranj, vam pa ponuja zanesljivo zaščito za brezskrbno uživanje v naravi. Te tkanine so lahke, mehke in prijetne na dotik, hitro se sušijo, odvajajo vlago, obenem pa tudi ščitijo pred soncem. Bug Barrier oblačila bodo zagotovo postala vaš zvesti sopotnik, pa naj gre za treking, kampiranje ali preprosto sprehod po gozdni poti. V liniji najdete oblačila zanjo in zanj – hlače, majice, puloverje, jakne, nogavice in pokrivala.

Na kampiranju ali le na družinskem pikniku se bodo prav gotovo izkazala oblačila linije Spotless. Gre za oblačila iz tkanin, obdelane s tehnologijo Stain Away, zaradi katere lahko madeže preprosto sperete z vodo. Takšna tkanina se ne mečka in se hitro suši. Vaši najljubši kosi bodo kljub manjšim nezgodam kmalu ponovno pripravljeni, da v njih nadaljujete svoj dan. Materiali so mehki in udobni za nošenje, zračni in lahki, ščitijo pa tudi pred soncem. Da je premišljeno izdelan prav vsak kos oblačila, dokazujejo detajli, kot so veliki žepi na oblekah, ki v sebi skrivajo še manjši mrežast žep, v katerega lahko varno pospravite ključe ali telefon.


Novost na slovenskem trgu je moška kolekcija

Novica, ki bo zagotovo razveselila predstavnike moškega spola je, da bo v letošnji pomladi in poletju s ponudbo Royal Robbins funkcionalnih oblačil za prosti čas poskrbljeno tudi za njih. Tako bodo tudi moški lahko izbirali med večnimi kosi iz linij Bug Barrier, Spotless ter oblačili iz linije, narejene iz naravnih materialov.

Nova kolekcija Royal Robbins je že na voljo na prodajnih mestih Annapurna, Emporium in Rebel ter na spletu na www.royalrobbins.eu.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika