Kakšen nakit je primeren za v službo in kakšen ne?

Klavdija Rupar 09.04.2019
Foto: Mango

Kaj obleči za v službo, je vprašanje, ki si ga marsikdo večkrat zastavi. Res je, da v večini služb ne komplicirajo glede oblačil, a vseeno se moramo zavedati, da trenirke ali razcapana oblačila ne pridejo v poštev. Kako pa je z nakitom? Kateri kosi nakita so primerni za pisarno in kateri niso? Spodaj predstavljamo, kakšen nakit lahko nosimo in kakšnega se bomo raje izognili.

Nakit mora izboljšati naš videz in ne zavzeti celotne pozornosti. Nakit na delovnem mestu vsekakor ne sme motiti drugih ljudi, ampak samo dodati piko na i našemu videzu.

Manj je več. Če se odločimo za večji kos nakita, izberimo samo enega. Če so to uhani, naj bo to edina stvar, ki pritegne pozornost, ostali del naše oprave naj bo čim bolj preprost.

Investirajmo v brezčasne kose. To pomeni, da ne kupujemo čisto vsega kar je v modi, ampak investiramo v klasične kose, kot so preprosti srebrni uhani ali preprosta ogrlica.

Izberimo nakit, ki ga lahko nosimo vsak dan. Preprosti, majhni kosi, ki jih lahko nosimo vsak dan, so res čudoviti, pašejo k vsem oblačilom in so vedno v trendu.

Česa se moramo izogibati:

Ogromnih uhanov, ki so izredno moteči in zaradi katerih nas lahko začnejo boleti ušesa. Prevelikih prstanov, ki nas lahko motijo pri delu. In prevelikih zapestnic, ki so videti kičasto in so lahko precej glasne.

Fotogalerija

Foto: H&M Foto: Mango Foto: Zara Foto: COS Foto: Reserved Foto: Zara Foto: Mango Foto: Zara Foto: Reserved Foto: H&M Foto: COS Foto: Reserved Foto: Mango Foto: H&M Foto: COS

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika