Prefinjen in dovršen Renault Twingo

Matej Jurgele 11.02.2019
Prefinjen in dovršen Renault Twingo

Ultra enostaven za upravljanje

Zahvaljujoč zasnovi z motorjem v zadku ima prenovljeni Twingo obračalni krog s polmerom samo 4,30 metra, kar je najmanj na trgu. Zaradi kompaktnih mer (dolžina 3,61 m) je v mestnem vrvežu okreten, za parkiranje pa mu zadostuje že žepna površina.


Ultra zabaven

Natančno in občutek varnosti vzbujajoče podvozje prenovljenega Twinga ponuja dinamično vožnjo. Novi motor SCe 75 zagotavlja najboljše razmerje med užitkom v vožnji in porabo goriva. Motor TCe 95, ki je na voljo tudi s samodejnim menjalnikom z dvojno sklopko EDC, kar je edinstvena ponudba v tem segmentu, omogoča živahen pobeg iz mestnega okolja.


Ultra povezljiv

Kot jedro ekosistema Renault EASY CONNECT sta v prenovljeni Twingo vgrajeni dve multimedijski napravi: R&Go in EASY LINK. V povezavi s pametnim telefonom Apple ali Android ti napravi omogočata uporabo najbolj priljubljenih storitev, kot so Waze ali Google Maps za navigacijo ter Deezer, Spotify ali Apple Music za poslušanje glasbe.


Ultra prilagodljiv

S kombiniranjem karoserijskih barv (vključno z novima barvama mango rumeno in kremenovo belo) barvnimi paketi za notranjost in zunanjost, nalepkami in šestimi vrstami platišč, ki so v ponudbi, je možno sestaviti več sto izvedenk Twinga.


Ultra priročen

S petimi vrati in povsem zložljivim sovoznikovim sedežem Twingo ponuja 2,31 metra dolg prostor za prevažanje večjih kosov, kar je rekord, ki mu ga lahko zavidajo tudi modeli iz višjega razreda. Voznik bo cenil novo osrednjo konzolo in bolj ergonomična mehanizma za odpiranje pokrova spredaj in vrat prtljažnika.


Ultra varen

Prenovljeni Twingo svoje potnike varuje s programirano zmečkljivimi območji okrog varnostne kletke, štirimi varnostnimi blazinami in varnostnimi pasovi z zategovalniki. Elektronska pomagala za vožnjo vključujejo opozorilnik za prehajanje oznak voznega pasu in pomoč pri speljevanju navkreber.

Fotogalerija

Prenovljeni Twingo je bolj prefinjen in dovršen, a hkrati ohranja zabaven in izviren značaj. Prenovljeni Twingo je bolj prefinjen in dovršen, a hkrati ohranja zabaven in izviren značaj. Prenovljeni Twingo je bolj prefinjen in dovršen, a hkrati ohranja zabaven in izviren značaj. Prenovljeni Twingo je bolj prefinjen in dovršen, a hkrati ohranja zabaven in izviren značaj. Prenovljeni Twingo je bolj prefinjen in dovršen, a hkrati ohranja zabaven in izviren značaj. Prenovljeni Twingo je bolj prefinjen in dovršen, a hkrati ohranja zabaven in izviren značaj. Prenovljeni Twingo je bolj prefinjen in dovršen, a hkrati ohranja zabaven in izviren značaj. Prenovljeni Twingo je bolj prefinjen in dovršen, a hkrati ohranja zabaven in izviren značaj.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika