Harley-Davidson predstavil dva nova drzna koncepta

Matej Jurgele 06.02.2019
Drzna koncepta iz podjetja Harley-Davidson

Kolo izgleda zabavno, toda tudi konkurenca na tem področju ne počiva. Zagotovo pa se njihovo električno kolo s svojo unikatnostjo razlikuje od stotine drugih, ki so že na voljo. In znamka Harley-Davidson je priznano ime, kar bo pomagalo podjetju doseči večji kos tržne pogače. Pod pogojem, da se ga bodo dejansko odločili izdelovati.

Drugi koncept pa je električni skuter, ki izgleda vznemirljivo! Zelo spominja na električne mopede, ki jih podjetje Lihium Cycles izdeluje že nekaj let, vendar s takšnimi detajli, ki jih lahko doseže le veliko podjetje. Skuter naj bi bil, vsaj kar se cene tiče, veliko bolj dostopen, kot njihov prvi električni motor, katerega cena je okoli 30 tisoč zelencev. 

Skuterji vseh oblik in velikosti so vse pogostejši udeleženci v prometni infrastrukturi mest po vsem svetu in koncept Harley-Davidsona, bi lahko našel še kar nekaj "neodločnih" kupcev. Ima slog, izgleda zabaven za vožnjo, poleg tega pa naj tudi cena ne bi bila tako visoka.
harley-davidson.com

Fotogalerija

Foto: Harley-Davidson Foto: Harley-Davidson Foto: Harley-Davidson Foto: Harley-Davidson Foto: Harley-Davidson Foto: Harley-Davidson

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča