V Rovinju odprli Hotel Grand Park s 5 zvezdicami

Klavdija Rupar 09.05.2019
Grand Park

Grand Park Hotel Rovinj s 5 zvezdicami spada pod znamko Maistra Collection, ki ima v lasti samo hotele najvišje kategorije. Za gradnjo hotela, ki se je začela leta 2017, so bili najeti najboljši lokalni in mednarodni arhitekti in oblikovalci.

Hotel ima 6 nadstropij, 193 sob in 16 suit, vse skupaj pa sprejme 500 ljudi. Sobe so izredno prostorne, imajo velike terase, razgled na morje ali mesto Rovinj, 53 sob ima celo masažno kad. V najvišjem nadstropju so bazen, recepcija, restavracije in konferenčne dvorane.

Foto: Maistra

Za notranji dizajn je poskrbel milanski studio Piera Lisbon - Lissoni Architecture, ki je eden najbolj znanih oblikovalcev na svetu. Dizajni so polni naravnih matrialov, kot sta les in kamen. 

Z odprtjem hotela Grand Park v Rovinju je Skupina Adris zaključila z oblikovanjem cone Monte Mulini, ki je ena najbolj luksuznih turističnih con v Jadranu.

Fotogalerija

Grand ParkGrand ParkGrand ParkGrand ParkGrand ParkGrand ParkGrand ParkGrand ParkGrand ParkGrand ParkGrand ParkGrand ParkGrand ParkGrand ParkGrand Park

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Anja Mrevlje, priporoča