Central hotel - Nov hotel s spalnimi kapsulami v Ljubljani

Anja Mrevlje 09.04.2019
Central hotel

Prenovljeni Central hotel na Miklošičevi 9 v Ljubljani je zasnovan v skladu s hotelskimi trendi prihodnosti. Hotel bo novo izkušnjo bivanja, zabave, druženja, "co-workinga" in interakcije z osebjem ponujal predvsem milenijcem.

Hotel po novem nima klasične recepcije, gostje pa prijavo v hotel opravijo z mobilno aplikacijo s pomočjo katere se tudi gibljejo po hotelu in komunicirajo z osebjem. Prvič v Sloveniji pa bodo gostom za bivanje na voljo spalne kapsule.

"Lounge" prostoru za urbane "glamperje".

Hotel brez klasične recepcije

Mobilna aplikacija Central hotela omogoča prijavo prek pametnega telefona, služi kot digitalni ključ za hotelsko sobo, omogoča prosto gibanje po hotelu in neposredno komunikacijo z osebjem.

Urban, ekološki in minimalističen

Svetle in zračne sobe so opremljene minimalistično in sodobno. Unikatni design tapet v sobah s pogledom na Ljubljanski grad zasnoval ulični umetnik in ilustrator Maksim Azarkevič. V hotelu tudi ne bomo našli plastičnih stekleničk in papirnega poslovanja.

Unikatni design tapet v sobah s pogledom na Ljubljanski grad. 

Spalne kapsule in urbani glamping

Velika novost je 10 spalnih kapsul – futurističnih prostorov za bivanje in omogočajo urbani glamping v središču Ljubljane. V kapsulah se poleg udobnega ležišča nahaja televizija, radio, sef, ogledalo, LED zaslon, USB priključek in hitra Wi-Fi povezava, zunaj kapsul pa se gostje sproščajo v "lounge" prostoru za urbane "glamperje".

Rooftop@Central kot nova mestna džungla

Nov prostor urbane kulture in druženja – Rooftop@Central se nahaja v 7. nadstropju hotela in ponuja čudovit razgled na Ljubljanski grad.

Več na: union-hotels.eu/sl/central-hotel

Fotogalerija

Central hotel Central hotel Central hotel Central hotel Central hotel Central hotel Central hotel Central hotel Central hotel Central hotel Central hotel Central hotel

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča