Top 3 božični sejmi pri nas

CITYLIFE 04.12.2019
Foto: visitkranj.com

Čarobna Ljubljana

Naša prestolnica vsako leto navduši s še lepšo okrasitvijo mesta, prav tako pa je postala najbolj priljubljen kraj za predbožično druženje, saj se lahko pohvali z odlično gastronomsko ponudbo. Praznični sejmi se letos odvijajo na šestih lokacijah, na Bregu, Gallusovem nabrežju, Cankarjevo nabrežje, Kongresnem trgu, Prešernovem trgu in na Petkovškovem nabrežju. Spremljajo jih gostinske hišice z bogato kulinarično ponudbo. 

Več na: visitljubljana.com

Foto: Visit Ljubljana/Dunja Wedam

Čudolandija na Obali

Obala se konec novembra spremeni v Čudolandijo, kot imenujejo čudežno deželo svetlobnih figur, ki v božičnem času krasijo Koper. Poleg celovite svetlobne okrasitve mestnega središča se nam obeta tudi bogat decembrski program z več kot 100 dogodki in največje drsališče v Sloveniji, ki ga lahko obiščemo vse do februarja 2020.

Več na: facebook.com/visitkoper

Foto: FB/Visit Koper

Kranj – najlepše okrašeno mesto

Pred nekaj leti je bil za najlepše okrašeno mesto pri nas izglasovan Kranj. Gorenjska prestolnica je v adventnem času zagotovo vredna obiska, priporočamo pa tudi obisk Bleda. 

Foto: visitkranj.com

V decembru bo vsak četrtek, petek, soboto in nedeljo od 16. do 20. ure na Glavnem trgu v Kranju potekal adventni sejem. Ideje za darila bomo tako našli pri lokalnih ustvarjalcih, obrtnikih in lokalnih pridelovalcih, ki svoje izdelke ustvarjajo z ljubeznijo.

Več na: visitkranj.com

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika