Stvari, ki bi jih na svoji pisalni mizi morala imeti vsaka ženska

Klavdija Rupar 09.05.2022
pisalnamiza-unsplash

Miza uspešne ženske vam hitro lahko prikaže, kakšna oseba je. Je organizirana, ima kreativni nered ali pa na njej najdemo točno določene stvari, ki razkrivajo njeno nežnejšo stran.

Seveda ima prav vsaka na mizi nekaj, kar prikazuje njeno navihano osebnost, a vseeno je nekaj ključnih izdelkov, ki bi jih na svoji pisalni mizi morala imeti vsaka uspešna ženska.

Zvezek za zapisovanje misli in idej

Predlagamo, da si na mizo postavite zvezek, v katerega si lahko zapisujete to-do liste ali pa misli, ki se vam tekom dneva porajajo v glavi. Lahko si zapišete tudi ideje, ki jih imate ali zapiske s sestankov. S tem boste imeli vse zabeleženo in vam ne bo potrebno vsakih pet minut razmišljati, kaj točno morate urediti.

Steklenica za vodo

Izberite zabavno steklenico s potiskom, ki bo obenem funkcionalna, po drugi strani pa poskrbela še za čustveno podporo. Pitje vode je namreč precej bolj zabavno, če jo nalijete v luštno stekelnico ali plastenko.

Očala z zaščito pred modro svetlobo

Če večino dni delate za računalnikom in vas večkrat pečejo ali bolijo oči, potem vam priporočamo očala z zaščito pred modro svetlobo. Pomagala vam bodo, da boste daljša obdobja lažje gledali v ekran, obenem pa vam bodo pomagale tudi pri boljšem spanju in zmanjšala glavobole.

Knjiga za meditacijo ali z afirmacijami

Namesto, da se zjutraj zbudite le pet minut pred začetkom dela, si vzemite vsaj pol ure časa, meditirajte in si zastavite cilje za tisti dan. Lahko si preberete tudi nekaj afirmacij, s katerimi boste postavili namene za dan in tako poskrbeli, da boste dan začeli pozitivno in pripravljeno na izzive.

Šminka ali lipgloss

Večino časa delamo od doma, a vseeno imamo na tedenski ravni kar nekaj sestankov. Zato imejte na svoji pisalni mizi vedno vaš najljubši lipgloss ali šminko, s katero se boste v trenutku počutili bolj samozavestne in pripravljene na akcijo.

Nekaj, kar vas spominja na vaš "zakaj"

Vsaka uspešna ženska na vsake toliko potrebuje motivacijo in inspiracijo. Kako si pomagati ob takšnih trenutkih? Pomislite, zakaj ste se teh projektov lotili. Kaj vas vodi? Imejte na mizi fizični simbol, ki vam predstavlja vaš zakaj in vedno, ko se boste znašli v rutini, si vzemite nekaj trenutkov in se spomnite začetkov. Motivacija bo hitro nazaj.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča