Simpatične trajnostne vrečke slovenskih ustvarjalk

Gabrijela Vrbnjak 08.03.2019
trajnostne vrečke

Od 1. januarja letos so vse plastične nosilne vrečke v trgovinah obvezno plačljive. Prepoved plastičnih vrečk spodbuja k bolj trajnostnemu vedenju, torej uporabi vreč za ponovno uporabo, npr. iz blaga. Večji trgovci vzpodbujajo k nakupu posebnih vrečk za sadje in zelenjavo za večkratno uporabo, lahko pa smo bolj ustvarjalni in pobrskamo med pestro ponudbo bombažnih vrečk slovenskih ustvarjalk.

Miška Bags

Miša ustvarja eko vrečke, ki nam pomagajo zavreči nepotrebno plastiko. Narejene so iz 100 % organskega bombaža, domiselni potiski pa so izdelani povsem ročno. Kupite (tudi po naročilu) jih lahko na etsy.com.
instagram.com/miskabags

Foto: Miška Bags

Knjiga na dan

Knjiga na dan spodbuja k ohranjanju branja knjig, obenem pa tudi, da si zase vzamemo čas in naš planet ohranimo zelen z bombažnimi vrečkami ustvarjalke Nike. Okolju prijazen prostor za lažje prenašanje novih idej za branje najdete na knjiganadan.si.
instagram.com/knjiganadan

Foto: Knjiga na dan

By Mia Bags

Za vse ljubitelje igrivih in odštekanih motivov imata sestri Mia in Anja na voljo ogromno materiala. Uporabljata okolju prijazne in trajnostne materiale. Prepričajte se in pobrskajte na bymiabags.com/shop.
instagram.com/bymiabags

Foto:  By Mia bags

Fotogalerija

vrečkevrečkevrečkevrečkevrečkevrečke

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča