Čas za kavo - simpatične skodelice s slovenskim podpisom

Klavdija Rupar 06.03.2019
čas za kavo

Čas za kavo je profil na Instagramu, njegova zgodba pa se je začela z idejo, da se družbeno omrežje poveže s trenutki, ki se ustvarijo, ko si vzamemo čas za kavo v družbi najljubših ljudi. Vsi smo več ur dnevno prisotni na Instagram omrežju, kjer pregledujemo vse novo objavljene fotografije in vsebine. Ustanoviteljica profila, je začela opažati, da ljudje na svojih profilih velikokrat objavijo kavo. A dejansko ne gre samo za kavo, ampak trenutek v dnevu, ko si vzamemo nekaj minut zase ali za klepet s prijateljem.

čas za kavo

V ozadju profila stoji Nina Štefe in ekipa kreativnih posameznikov, vsak pa prispeva svoj del na področju, ki ga obvladajo. Nina si je od nekdaj želela delati zase, vedno je imela predstavo, da bo sama svoj šef in nikoli si ni predstavljala, da bo njena sanjska služba delati za nekoga drugega. In v pravem trenutku se je odločila, zbrala pogum in se podala na samostojno pot, o kateri je vedno sanjarila.

Tako je nastal profil, naknadno pa so nastale tudi simpatične skodelice z različnimi napisi. Najbolj prodajana trenutno je skodelica z napisom "Boss Lady Fuel", takoj za njo pa "Maš to", ki te že zjutraj opomni, da preprosto maš to. Izdelke kupujejo tako moški in ženske, največkrat sebi ali kot darilo, opaža pa, da se ljudje radi vračajo tudi po drugi ali tretji izdelek.

Skodelica kot darilo za materinski dan

V tem trenutku ljudje tudi kupujejo za materinski dan in kot nalašč je skodelica z napisom "Življenje ne pride z navodili, ampak z mamo ali "Vedno mi polepšaš dan." Nina pravi, da se zbirka vedno izpopolnjuje. Trenutno tudi pripravlja nov izdelek, ki je že skoraj končan, poleg pa sta odprta še dva projekta, ki bosta realizirana kmalu.

Nina poleg skodelic in profila pripravlja tudi Instagram delavnice, na katerih deli svoje znanje, ki ga je dobila na lastni poti. Veliko mladih ima namreč poslovne ideje, vendar ne ve kje začeti.

V galeriji pa nekaj skodelic, ki jih lahko kupimo na spletni strani čas za kavo.

Fotogalerija

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča