Še nimate planerja za letošnje leto? Izberite med temi slovenskimi!

Klavdija Rupar 17.01.2022
alexa-williams-cynubhgntmk-unsplash

Leto je že v polnem teku, zato je sedaj skrajni čas, da si pripravite načrte za naslednje mesece, postavite rutino in si ne pozabite zabeležiti vseh sestankov, ki vas čakajo. Za vse to potrebujete tudi primeren planer, v katerem boste imeli vse opravke in sestanke na enem mestu.

Kot vsako leto je tudi letos kar nekaj slovenskih ustvarjalcev in ustvarjalk pripravilo čudovite planerje, ki bodo tudi dober modni dodatek. Mi smo izbrali spodnje.

Simploo - Simplaner

Simplaner znamke Simploo je letni rokovnik s spiralo, s katerim boste ustvarili ravnovesje med obveznostmi in prostim časom, bolje in lažje splanirali in organizirali delovne in šolske cilje in dobili dodatno motivacijo in zaživeli svoj plan. Planer, ki traja med januarjem 2022 in decembrom 2022 ima letni, mesečni in tedenski pregled, poleg pa še mesečne misli, mesečne cilje, finančni pregled, to do listo in bucket listo. Poleg dobite še set 35 nalepk.

Cena: 22.90€ + trenutno brezplačna poštnina

Foto: simploo.si

Mushuplanners

Mushuplanner je letni rokovnik oz. planer s trdimi platnicami, v katerega boste lahko zapisovali obveznosti vse do decembra 2022. V njem so na voljo tedenski cilji, to do lista, zapiski, stroški, ob koncu planerja pa najdete tudi letne cilje, pustolovski bucket list, načrt potovanj, katere knjige ste prebrali, pogledali filme in ideje za darila. Na voljo je v petih različnih barvah in potiskih.

Cena: 21.63€

Foto: mushuplanners.com

Moj Vibe

Moto planerja Moj Vibe je Sama ustvarjaš svoj vibe in svoje leto. Ustvarjen je za vse, ki si želijo zabeležiti tedenske obveznosti, mesečne cilje in dnevna opravila. Eleganten dizjan z zlatimi detajli. Pirmeren je za dvanajst mesecev, ima spiralo, mesečni koledar, tedenski koledar in letni koledar s prazniki. V njega lahko zabeležite tudi pomembne kontakte, letna potovanja, načrtovanje in cilje meseca, mesečni finančni koledarček, mesečni vadbeni koledarček, menstrualni koledarček in bullet journal strani za zapiske. Na voljo sta dve različni naslovnici.

Cena: 27.90€

Foto: mojvibe.si

Studio AVD

Planerji Studia AVD so oblikovani za planiranje vašega vsakdana, za boljšo organiziranost, ker smo vedno preveč zaposleni. Letni planer 2022 je uporabe od januarja 2022 in vse do decembra 2022. Z letnim, mesečnim in tedenskim koledarjem vam bo pomagal, da uspete vse pravočasno dokončati in da ničesar ne pozabite. Dodatno lahko izberete tudi možnost inicialk na platnici. Na voljo so tri različne barve: koralna, barva oceana in bela.

Cena: 26,00€

Foto: studioavd.com

Magic Planner

Magic Planner je vse, kar potrebujete za načrtovanje svojega sanjskega leta. Poleg dobite tudi 185 brezplačanih nalepk, je pa na slovenski sceni že sedmo leto. Izbirate lahko med spiralo ali trdo vezavo na voljo pa sta dve barvi - črna in bela. Preprost, čist dizajn, ki bo navdušil vse minimalistke.

Cena: 21,90€

Foto: magic-planner.com

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča