Samsung Galaxy Note10 - nova serija pametnih telefonov

Anja Mrevlje 08.08.2019
Samsung Galaxy Note10

Oblika za izjemno doživetje

Dve velikosti: Galaxy Note je prvič na voljo v dveh velikostih. Galaxy Note10 je popolna izbira za vse, ki želijo zmogljivosti S Pen pisala in vrhunsko produktivnost v kompaktni obliki s 16-centimetrskim zaslonom.  Galaxy Note10+ in Galaxy Note10+ 5G pa se lahko pohvalita s 17,27-centimetrskim kinematografskim brezkončnim zaslonom.

Oblika od roba do roba: Galaxy Note10 ima kinematografski brezkončni zaslon od roba do roba, ki je skoraj brez okvirja, medtem ko je izrez v zaslonu za sprednjo kamero majhen in centriran za uravnoteženo obliko. 

Zaslon najboljše kakovosti: Galaxy Note10 odlikuje nadgrajeni dinamični AMOLED zaslon.


Izboljšanje produktivnosti v vsakem trenutku

Rokopis v digitalno besedilo: Galaxy Note10 prinaša novo zmogljivost preoblikovanega S Pen pisala. 

Izboljšana DeX postaja: Galaxy Note10 razširja zmogljivosti Samsung DeX postaje in uporabnikom omogoča enostavnejšo preklapljanje med pametnim telefonom in namizno izkušnjo, podobno izkušnji z namiznim računalnikom.

Povezava na Windows: Galaxy Note10 ima neposredno integrirano povezavo do sistema Windows. 

Razvoj S Pen pisala: Galaxy Note10 vključuje S Pen pisalo, ki temelji na zmogljivostih Bluetooth tehnologije in ima nizko porabo energije.

Nadgrajena kamera

Uporabniki Galaxy Note10 lahko uporabljajo najsodobnejša orodja za zajemanje posnetkov - tako bodo njihovi profili in objave na družbenih omrežjih še bolj izstopali.

Serija Galaxy Note10 bo na voljo od 23. avgusta 2019. Galaxy Note10+ bo na voljo v avra sij, avra beli in avra črni; medtem ko bo Galaxy Note10 na voljo v avra sij, avra roza in avra črni barvi.

Več na:samsung.com

Fotogalerija

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča