Galaxy Watch Active2: Pametna ura za uravnoteženo življenje

CITYLIFE 07.08.2019
Galaxy Watch Active2

Galaxy Watch Active2 je najnovejša pametna ura v portfelju Galaxy pametnih ur z najnovejšimi inovativnimi funkcijami, ki izboljšujejo zdravje in zagotavljajo dobro počutje.

Pametna ura Galaxy Watch Active2 nam omogoča, da živimo bolje. Služi nam kot vodnik za izboljšanje zdravja in počutja, saj nudi poglobljene analize, s pomočjo katerih lahko vpeljemo pozitivne življenjske navade v prehrani, pri športnih aktivnostih, duševnem zdravju in spanju.

Pri športnih aktivnostih lahko pametna ura sledi več kot 39 aktivnostim, pri sedmih spremljanje aktivira samodejno - vključno s tekom, hojo, kolesarjenjem, plavanjem, uporabo naprave za veslanje, uporabo eliptikov in dinamičnimi športnimi aktivnostmi.

Galaxy Watch Active2.

Galaxy Watch Active2 z LTE povezljivostjo nam omogoča klicanje in sprejemanje klicev kar preko ure, medtem ko lahko z enim samim klikom dostopamo do družbenih omrežij. Omogoča nam virtualno vrtenje po zaslonu  v obe dve smeri - v smeri urinega kazalca in v nasproti smeri.

Na voljo v dveh različnih velikostih - s premeri 44 in 40 milimetrov - in v dveh stilih - z lahkim gumiranim pasom in premium nerjavečim jeklom z usnjenim pasom. Pametno uro je mogoče prilagoditi z vrsto dodatnih elegantnih pasov in oblik številčnic.

Več na: samsung.com

Fotogalerija

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča