Posh je nov luksuzni hotel v Splitu

Klavdija Rupar 22.06.2019
Foto:

Split ali drugače poimenovan tudi Mesto pod Marjanom širi svojo turistično ponudbo in vanjo vključuje tudi goste, ki lahko malo bolj globoko sežejo v žep.

Vse od gurmanske ponudbe, ki je v zadnjih treh do štirih letih doživela razcvet, do festivala Ultra, ki Split umešča na zemljevid svetovno znanih dogodkov. Prav tako pa tudi z namestitvenimi zmogljivostmi, ki so namenjene gostom z bolj prefinjenim okusom, doživlja pravi turistični preporod, zaradi katerega je mesto svetovljansko središče.

Tokrat se lahko pohvalijo z novim hotelom Posh, ki je le sprehod stran od središča mesta. Ima vse kar ponujajo luksuzni hoteli: fitnes, zasebno garažo, bazen, wellnes in spa, jahto za enodnevne izlete, kolesa, polnjenje električnih avtomobilov, dovolijo pa tudi hišne ljubljenčke. 

Projekt je izpeljal znan arhitekturni studio Geci, ki stoji za številnimi hoteli, zasebnimi hišami in pisarnami na Hrvaškem in drugod.

Hotel Posh leži na Zentu, od koder je pogled na marino. Sestavlja ga šest luksuznih apartmajev, kjer najdemo dve spalnici s kopalnico, kuhinjo z dnevno sobo in jedilnico. V pritličju hotela je predsoba s prostorom za sedenje in teraso ter bazen, v kleti pa je restavracija za zajtrk. 

V galeriji si oglejte fotografije tega čudovitega hotela.

Fotogalerija

Foto:Foto:Foto:posh hotelFoto:Foto:posh hotelposh hotelposh hotelFoto: Posh hotel Splitposh hotelFoto: Posh hotel Splitposh hotelposh hotelFoto:Foto:Foto:Foto:Foto:

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča