Najlepši poletni coworking prostori na svetu

Tina Lagler 27.08.2018
Hubud

Medtem ko je za nekatere dopust popoln, če ga lahko začinijo z malo dela, je za druge to nočna mora. Še posebno, če jih med počitnikovanjem res zmoti nezaželena elektronska pošta. V tem primeru smo prav vsi toplo vabljeni v najlepše poletne coworking prostore, kjer bomo lahko v miru naredili, kar je narediti treba. Nenazadnje so takšni prostori danes opremljeni s hitro internetno povezavo, s "pisarno" na prostem v objemu bujne narave ali s pogledom na ocean, hkrati pa lahko v mini bistroju ali baru po mirni volji še kaj prigriznemo in se nato sprostimo ter podamo nazaj v počitniški odklop.

PREBERITE ŠE: Najboljših pet coworking prostorov v Evropi

Predstavljamo vam nekaj najlepših poletnih coworking prostorov, kjer nas bodo nadvse lepo sprejeli.

Skyloft, Costa Rica

Skyloft na Kostariki ponuja fantastičen panoramski razgled na plažo in kostariško obalo, zato bo delo veliko bolj prijetno, če ne bomo obenem lahko z žlico zajeli še kanček hedonizma.

Le kako bi bilo lahko delo v takšnem prostoru stresno? Foto: Skyloft

Roam (Bali, Miami, Tokyo, London)

Roam je neke vrste skupnostni prostor, kjer se poleg dela lahko tudi biva. Cena za teden bivanja in dela v Roam prostorih v Miamiju, Tokiu, Londonu ali na Baliju znaša od 430 evrov naprej.

Roam, foto: Alex Dornier

Hubud (Bali)

Hubud po Lonely Planetu velja za enega od desetih najboljših delovnih prostorov na svetu. Kako ne bi, ko pa je prostor pod hišico, zgrajeno iz bambusa, naravnost popoln – tako za delo, kot za bivanje in učenje v osrčju bujne džungle.

Hubud, popoldn delovni oddih. Foto: Franz Navarette

The Box Jelly (Havaji)

Če smo na dopustu v iskanju prostora, ki je več kot le delovna miza, bomo v Honoluluju na Havajih našli The Box Jelly, nekoliko skrit coworking kotiček. Gre za svetel, inovativen in miren prostor, kjer se bomo ob delu lahko tudi spočili.

The Box Jelly, foto: The Box Jelly

Ko Hub: Thailand

Hitra internetna povezava in umirjeno okolje – to je nekaj, kar v Ko Hubu, 24 ur na dan odprtem prostoru na tajskem otoku Koh Kanta.

Ko Hub s hitro internetno povezavo sredi džungle. Foto: Ko Hub

The Surf Office (Evropa)

Če se želimo odklopiti od vsakdanjega vrveža in bi radi delali v bolj mirnem okolju, skočimo na letalo za Barcelono, Lizbono, Madeiro ali Gran Canario. Tam namreč najdemo The Surf Office, kjer lahko bivamo, delamo, se zabavamo in z desko režemo v valove.

The Surf Office je sinonim za popoln delovni dopust. Foto: The Surf Office

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča