Najboljši hoteli za domače živali pri nas

Tina Lagler 23.06.2022
Najboljši hoteli za domače živali pri nas

Dog Holiday, Ljubljana

Dog Holiday, hotel za male pse najdemo v zeleni oazi ob hipodromu Stožice v Ljubljani. Štirinožni navihančki lahko bivajo v opremljenih, zračnih in svetlih biavlnih prostorih prostornih, na prostornem zelenem vrtu pa se lahko igrajo, tekajo in poležavajo po mili volji.
Stožice 30, 1000 LjubljanaFoto: Dog Holiday

Smrčkov Gaj, Škofljica

V Smrčkovem Gaju bodo naši pasji prijatelji lahko bivali v hiši, ki je pozimi tudi ogrevana. V veliki dnevni sobi so na voljo mehka ležišča, Smrčkova ekipa pa za pse dobro skrbi, jih sprehaja po okoliških gozdnih poteh, se z njimi igra in jih pocrklja.
Gradišče IV 63, 1291 ŠkofljicaFoto: Smrčkov gaj

Hotel MUCMUC, Ljubljana

V Hotelu MUCMUC so na voljo štiri prostorne bivalne enote za posamezno muco ali dve, če prihajata iz iste hiše in sta vajeni skupnega življenja. Prostori so opremljeni z vodo in hrano, mačjim pohištvom, praskalniki, mačjimi stranišči, visokimi poličkami, igračami in drugimi, za mačke potrebnimi rečmi. Naše muce gredo skozi zavarovan izhod tudi na prosto, varen in ograjen vrt, kjer lahko po mili volji plezajo, počivajo in se igrajo. V hotelu so dobrodošli tudi drugi hišni ljubljenčki, kot so zajčki, hrčki, morski prašički, papige in podobno.
Stožice 30, 1000 LjubljanaFoto: Hotel MUCMUC

Pasji hotel Zoo-oaza, Podsreda

Pasji hotel Zoo-oaza je za naše ljubljenčke oaza v pravem pomenu besede. Kosmatince lahko zaupamo v varstvo strokovnim oskrbnikom, ki jim nudijo klimatizirane in ogrevane prostore, udoben in varen transport do hotela in nazaj, hrano, nego ter sproščanje energije na ograjenem in video nadzorovanem travniku.
Poklek pri Podsredi 7, 3257 Podsreda

Foto: Pasji hotel Zoo-Oaza

Pasji vrtec in hotel Ljubljana, Ljubljana

Pasji vrtec Ljubljana ne ponuja le pasjega vrtca, temveč tudi Pasji hotel, v katerem so kužki razdeljeni glede na temperament, starost in velikost. Posestvo se razteza na 12 tisoč kvadratnih metrih in za pasje ljubljence nudi različne prostore in igrišča. Nastanjeni so lahko v brunaricah, kjer so na voljo tudi zasebne ute z nadstreškom in prostorom za gibanje. V vročih poletnih dneh pa je našim kosmatincem na voljo tudi bazen.
Brnčičeva ulica 35-39, 1000 LjubljanaFoto: Pasji vrtec in hotel Ljubljana

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika