Kako do letališča v Trstu in kam naprej na počitnice?

Anja Mrevlje 13.04.2019
Foto: Depositphotos

Potovalna agencija Nomago Travel je za popotnike pripravila zanimivo poletno avanturo. Vsem, ki pogosto letimo iz Trsta, od 22. aprila 2019 dalje ponuja najudobnejši prevoz do letališča v Trstu. Izkoristimo lahko eno izmed rednih dnevnih linij z odhodi iz Ljubljane, Nove Gorice in Šempetra pri Gorici ter uživamo v prevozu do letališča in nazaj. Vstopnice so že na voljo po ceni od 10 evrov naprej.

Top destinacije iz Trsta

Kam pa lahko vse poletimo iz Trsta? V nadaljevanju predstavljamo dve destinaciji, ki nas bosta zagotovo navdušili, lahko pa se odločimo tudi za kratek izlet v mesto Trst, ki je le kratko vožnjo stran od letališča.

Živahna Valencia

Eno izmed priljubljenih poletnih destinacij je živahno mesto Valencia v Španiji, zato ne spreglejmo slavnega mesta umetnosti in znanosti, ki nas bo navdušilo s svojo arhitekturo, akvarijem in muzeji.

Valencia. Foto: Nomago Travel

Raznoliki Čile

Lahko pa to poletje izkoristiš za pobeg v raznoliki Čile. Dežela nasprotij – tu najdeš tako puščave kot ledenike, morsko obalo in gore, ki segajo blizu 7000 metrov, svetovljanska mesta na eni strani in neokrnjeno naravo na drugi. Zanimiva aktivnost, ki jo ob obisku Čila ne smeš zamuditi, je opazovanje zvezd v najbolj suhi puščavi na svetu, Atacami. 

Patagonija. Foto: Nomago Travel

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča