iSTYLE predstavil novi Apple iPhone 11, iPhone 11 Pro in Apple Watch

CITYLIFE 20.09.2019
Apple iPhone 11, iPhone 11 Pro in Apple Watch

Z novo generacijo izdelkov, Apple obljublja še boljše, zmogljivejše in privlačnejše pametne telefone, ki bodo obvezen nakup za vse, ki že prisegamo na njihove izdelke, premamili pa bodo tudi tiste, ki so se jim do zdaj še uspeli upreti. Na papirju je iPhone 11 od predhodnika boljši v vseh pogledih, trgovina iSTYLE pa je omogočila, da smo to obljubo na dan lansiranja preizkusili že takoj ob zajtrku.

Novi iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max: najbolj zmogljiva in napredna pametna telefona na trgu
iPhone 11 prinaša novosti, zaradi katerih bo najbolj priljubljen pametni telefon na svetu še boljši, z izboljšanjem funkcij, ki jih ljudje čez dan najpogosteje uporabljajo. Poleg tega, da ga poganja hitrejši in še pametnejši Applov procesor A13 Bionic, ga odlikuje tudi dvojna kamera s širokokotnim objektivom in videoposnetkom v ločljivosti 4K s hitrostjo 60 slik na sekundo, tudi na sprednji strani, kar bo najverjetneje prepričala še tako zahtevne kupce. Novo generacijo iPhonov odlikuje tudi izboljšana zmogljivost baterije in uporaba recikliranih materialov pri izdelavi. Največ pozornosti pa sta seveda pritegnili različici iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, ki ponujata najnaprednejše zmogljivosti za uporabnike, ki si želijo lastiti najboljši pametni telefon. Osupljiv zaslon Pro, Applov procesor A13 Bionic, sistem treh vrhunskih kamer in najdaljša življenjska doba baterije, kar so jih doslej ponujali iPhoni. Novi profesionalni zaslon Super Retina XDR je najsvetlejši zaslon doslej v Applovih telefonih. Zmogljiv čip A13 Bionic, zasnovan s strani Appla, zagotavlja neprimerljivo zmogljivost pri vsakem opravilu, hkrati pa omogoča bistveno daljšo življenjsko dobo baterije, za brezskrbno uporabo na vsakem koraku. Nov sistem s tremi kamerami, Ultra Wide, Wide in Telephoto, ponuja profesionalno fotografsko izkušnjo ter prinaša ogromne izboljšave fotografij pri slabi svetlobi in najkakovostnejše videoposnetke v pametnem telefonu, kar bo odlično vidno pri snemanju videov polnih dogajanja.

iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, sta tudi na pogled čudovita, na voljo pa bosta v štirih različnih barvah, vključno z novim odtenkom: polnočna zelena. Tisti, ki so prednaročilo že oddali, so ga lahko v trgovini iSTYLE prevzeli že danes.

Nova generacija ure Apple Watch je opremljena z zaslonom Always-On Retina, ki nikoli ne spi, zato je enostavno videti čas in druge pomembne informacije, ne da bi dvignili ali se dotikali zaslona. Nove lokacijske funkcije, od vgrajenega kompasa do trenutne nadmorske višine, uporabnikom pomagajo lažje in bolje krmariti čez dan. 

Vse različice novega iPhona 11 so že na voljo, vključno s šestimi barvami za iPhone 11, belo, črno, rdečo, rumeno, zeleno in vijolično, ter štirimi barvami za iPhone 11 Pro in 11 Pro Max – vesoljno siva, srebrna, zlata in nova barva, polnočna zelena. Nova generacija ure Apple Watch je na voljo v vesoljsko sivi, srebrni in zlati.

Za stranke, ki nov model Iphona kupijo v prvem tednu, je iSTYLE pripravil tudi posebno promocijsko ponudbo – vsakemu kupcu, ki kupi iPhone 11, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, bodo na voljo brezplačne osebne nastavitve v trgovini, da bi novim lastnikom pomagali prilagoditi svoj iPhone. Strokovno osebje bo strankam pomagalo tudi pri prenosu podatkov, nastavitvi elektronskega poštnega računa, označevanju novih aplikacij iz trgovine App Strore in še več.

Popolna lokacija za ljubitelje Applovih izdelkov
Trgovina iSTYLE Kristalna palača BTC je del največje mreže Apple Premium Ressel v srednji in vzhodni Evropi. Pripadniki znamke Apple lahko tukaj najdejo celotno ponudbo izdelkov Mac, iPad, iPhone, Apple Watch in Apple TV, skupaj z impresivno, a skrbno izbrano ponudbo dodatkov in programske opreme.

Fotografije: Miro Majcen

Fotogalerija

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča