Apple novosti - Apple Mac Pro, Apple iPados in Apple iOS 13

Klavdija Rupar 05.06.2019
Foto: Apple

Apple je izredno močna znamka, ki s svojimi iPhoni, iPadi in Macbooki navdušuje ljudi po vsem svetu. Znani so tudi po vedno novih dodatkih in programih, ki so vsakič boljši in bolj inovativni. Trenutno imajo kar tri novosti, ki jih predstavljamo spodaj.

Apple iPados

iPad je v zadnjem času postal vedno večji nadomestek računalniškega namizja, zato so ga nadgradili z OS, kar pomeni, da vsebuje najnovejšo nadgradnjo iOS 13 in ogromno drugih večopravilnih izboljšav. Novi Apple iPados lahko pričakujemo jeseni.

Foto: Apple

Apple iOS 13

Operacijski sistem Applovih telefonov bo v letošnjem letu dobil izredno močno nadgradnjo, ki bo vključevala "dark mode", nadgradnjo zasebnosti, vse aplikacije bodo delovale hitreje. Prihajajo tudi novi zemljevidi, ki bodo še bolj natančni in imeli več detajlov. Prav tako kot Apple iPados, Apple iOS 13 pričakujemo jeseni.

Foto: Apple

Apple Mac Pro

Zadnji Apple Mac Pro, ki ga je predstavil Apple je bil izredno impresiven, a se je izkazalo, da ga je izredno težko razširiti ali nadgraditi. Najnovejša različica s tem ne bo imela težav. Gre za ekran iz nerjavečega jekla, grafična kartica je skrita v modulu MPX, ima 1.4 kW oskrbo z baterijo, video kartica pa je zmožna procesirati 6 bilijonov pikslov na sekundo.

Foto: Apple

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča