Hotel InterContinental Ljubljana - prvi hotel s petimi zvezdicami je odprt

Anja Mrevlje 28.08.2017
Hotel Intercontinental

Hotel InterContinental Ljubljana je na Bavarskem dvoru z 20. nadstropji najvišja stavba v centru Ljubljane. Hotel se razprostira na 23 tisoč kvadratnih metrih, petične goste pa bo zadovoljil s prestižno hotelsko ponudbo in najvišjo kulinarično točko Ljubljane, restavracijo "B -Restaurant", ki se nahaja v 20. nadstropju hotela. Restavracija "B-Restaurant" ne bo še ena klasična hotelska restavracija, ampak restavracija namenjena širšemu krogu ljubiteljev dobre kulinarike. Mednarodna kuhinja bo, glede na slavno ime, nosila pečat idejnega ustvarjalca in z michelinovo zvezdico nagrajenega italijanskega kuharskega mojstra Alfreda Russa.

PREBERITE ŠE: Michelinova zvezdica v Ljubljani

Restavracija "B-Restaurant" se nahaja v 20. nadstropju hotela.

Prestižni hotel, poleg 165 sob s 330 ležišči, gostom ponuja tudi predsedniški apartma, banketne dvorane, dve konferenčni dvorani, wellness, bazen in B-bar na razgledni terasi, ki bo ponujal širok izbor pijač in največjo ponudbo gina. 

Predsedniški apartma se razteza na 155 kvadratnih metrih z velikim dnevnim prostorom, kaminom, spalnico in kopalnico z savno.
ihg.com

Galerija - Hotel InterContinental Ljubljana:

Fotogalerija

Foto: InterContinental Ljubljana Foto: InterContinental Ljubljana Foto: InterContinental Ljubljana Foto: InterContinental Ljubljana Foto: InterContinental Ljubljana Foto: InterContinental Ljubljana Foto: InterContinental Ljubljana Foto: InterContinental Ljubljana Foto: InterContinental Ljubljana Foto: InterContinental Ljubljana Foto: InterContinental Ljubljana Foto: InterContinental Ljubljana Foto: InterContinental Ljubljana Foto: InterContinental Ljubljana

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča