Hotel Bled Rose - novi štirizvezdični hotel na izjemni lokaciji

CITYLIFE 18.10.2019
Hotel Bled Rose

Na mestu nekdanjega Hotela Jelovica je zaživela pomembna pridobitev in osvežitev blejskega turizma – Hotel Bled Rose. Udobje ponuja tudi zahtevnim gostom, saj se ponaša z odprtim, dizajnerskim ambientom, sodobnim SPA-jem, konferenčnim centrom in izbranimi okusi lokalne kulinarične tradicije.

Hotel, ki je na izjemni lokaciji ob Blejskem jezeru, je z novim lastnikom dobil novo vizijo: štirizvezdično namestitev s ciljem izvajanja vrhunskih, petzvezdičnih doživetij. Skladno s tem je bil hotel deležen celovite prenove. Od prezračevanja in inštalacij do gradnje nove restavracije, SPA-ja in poročne dvorane, uredili so dvorišča in parkirišča. 

Latnik hotela Otmar Zorn in minister Zdravko Počivalšek na slovesnem odprtju novega hotela.

Danes navdušuje z estetsko dovršenim ambientom, pri čemer premišljeno oblikovanje, kakovostni materiali in razigrana paleta barv vabijo k sprostitvi. Hotel ponuja namestitev v 90 dizajnersko opremljenih sobah s skupno 176 posteljami – od klasičnih dvoposteljnih sob do razkošnih hotelskih apartmajev, ki so posebej prilagojeni družinam, poslovnim gostom, kot tudi mladoporočencem. 

V hotelu je zaživela restavracija z bogato kulinarično ponudbo à la carte, ki sledi trendom in jih domiselno prepleta s slovensko kulinarično tradicijo. Za popolno razvajanje poskrbi sodoben wellness z notranjim bazenom, savnami in masažnim centrom. Sprostitveni kompleks se odpira na hotelsko plažo, ki v neposredni bližini Blejskega jezera predstavlja zasebno oazo udobja in zelenja, z džakuzijem in zunanjo savno.

Več na: bledrose.com

Fotogalerija

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča