Aplikacije, ki nam bodo pomagale prihraniti denar

Klavdija Rupar 09.05.2019
Foto: Unsplash

Živimo v svetu, ko so materialne stvari izredno pomembne, vsak dan si želimo nekaj novega, nikoli nismo zadovoljni. Za vse to pa potrebujemo tudi denar, ki ga lahko izredno hitro zapravimo za nepremišljene stvari. A obstaja nekaj aplikacij, ki nam bodo pomagale, da prihranimo vsaj nekaj težko prisluženega denarja.

Honey

To aplikacijo lahko uporabljamo za nakupovanje preko telefona ali pa jo lahko dodamo kot podaljšek brskalnika. Ko končamo z nakupovanjem, lahko z njim poiščemo kode za popuste, aplikacija pa te kode tudi preveri.
joinhoney.com

Foto: Joinhoney

GroceryIQ

Preden se odpravimo v trgovino z živili si napišemo nakupovalni listek. Aplikacija GroceryIQ je neke vrste nakupovalni listek, ki nam omogoča, da ustvarimo več nakupovalnih seznamov, s čimer takoj izbrišemo dvojno napisane izdelke, če si sezname delimo s partnerjem.
groceryiq.com

Foto: GroceryIQ

Bill Watch

Ta aplikacija nam bo pomagala, da ne pozabimo plačati računov. Skrb za račune zna biti precej zoprna naloga, ta aplikacija pa nam pomaga organizirati račune, nas spomni, da jih plačamo in preveri njihov status.
billwatch.com

Foto: iTunes

Roomer

Potrebujemo rezervacijo hotela v zadnji minuti? Roomer popotnikom pomaga prihraniti denar, tako da jim da na razpolago sobe, ki so jih ljudje rezervirali, a niso morali priti, ponudi pa jih po izredno znižanih cenah. roomertravel.com

Foto: iTunes

SnipSnap

Se spomnite, ko smo iz katalogov rezali kupone? SnipSnap je mobilna apkikacija za kupone, ki nam omogoča, da poslikamo tiskan kupon in ga shranimo v aplikacijo. Ta kupon potem pokažemo na blagajni.
snipsnap.it

Foto: Pinterest

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča