Airbnb - najboljše nastanitve z lastnimi knjižnicami

Lana Bauman 11.11.2018
Foto: AIRBNB

Če želite od svojega prenočišča več, kot udobno posteljo in lepo kopalnico, za naslednji izlet izberite Airbnb stanovanje, ki vam ponuja lastno knjižnico s pestro izbiro knjig za vsakega knjižnega molja.

Edinburg, Škotska

Nenavadno stanovanje v starem mestnem jedru kar kliče po obisku. Starinski a udobni naslonjači, neskončne police knjižnih uspešnic in dekorativni kamin, vas bodo zamotili, da značilnega hladnega in temačnega vremena, še opazili ne boste.

Več na: Airbnb

Foto: AIRBNB

Paris, Francija

Nenavadno stanovanje z dnevno sobo polno lokalne literature, bo prepričalo ljubitelje francoske književnosti in moderne umetnosti.

Več na: Airbnb

Foto: AIRBNB

Harbour Island, Bahami

Hiša na plaži ima zraven štirih razkošnih spalnic, tudi majhno prikupno knjižnico z literarnimi klasikami. Sherlock Holmes, Shakespeare, James Joyce in drugi bodo, popestrili vaš dan na plaži.

Več na: Airbnb

Foto: AIRBNB

Barcelona, Španija

Špansko stanovanje s tremi spalnicami in naravno svetlobo, vas bo razvajalo v udobju svojih naslonjačev, prostornih soban in dobrih knjig. Zlitje različnih stilov, ki se izpolnjujeno omogočajo, da lahko v vsakem kotičku stanovanja ustvarite svoj bralni oltarček in se posvetite najljubši zgodbi.

Več na: Airbnb

Foto: AIRBNB

Bergen, Norveška

Podstrešno stanovanje z idiličnim balkonom, ki se dviga nad mestom, vas bo očaralo z barvno urejenimi policami. Stanovanje z dvema splanicama je objeto v svetle odtenke, med tem ko si knjige na policah sledijo v barvnem zaporedju, kot na slikarski paleti. Stanovanje bo tudi v temnih norveških dneh v vas ohranilo dobro počutje, nasmeh na obrazu in zadovoljstvo v srcu.

Več na: Airbnb

Foto: AIRBNB

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča