Airbnb - Najbolj nenavadne nastanitve po svetu

Teja Korošec 16.07.2018
Foto: Airbnb

Transportni zabojnik (Montana, ZDA)

Foto: Airbnb

Nikoli si nismo predstavljali, da bi prenočili v transportnem zabojniku, a nas je pogled na unikatno in moderno predelano nastanitev sredi narave prepričal v nasportno. Cena nočitve: 165 evrov.

Stolp z uro Sveti Pancras (London, Velika Britanija)

Foto: Airbnb

Presenetila nas je novica, da lahko v Londonu prenočimo v pravem stolpu z uro. Poleg tega se lahko edinstvena Airbnb namestitev pohvali z razgledom na slavno postajo King's Cross. Cena nočitve na Airbnb: 141 evrov.

Hiša Kocka (Nizozemska)

Foto: Airbnb

Med netipične nastavitvene možnosti zagotovo spada tudi kockasta hiše na jugu Nizozemske. Unikaten geometrijski dizajn poskrbi za nenavadne kote po vsem stanovanju. Cena nočitve na Airbnb: 145 evrov.

Otok Bird (Belize)

Foto: Airbnb

Za posebno priložnost je v srednjeameriški državici Belize mogoče najeti celoten otok. Popolna izbira za medene tedne, kajne? V ceno je všet tudi transport. Cena nočitve na Airbnb: 338 evrov. 

The Dog Bark Park Inn (Indiana, ZDA)

Foto: Airbnb

Nočitev v pasji hišici se ne sliši mamljivo, dokler si ne ogledamo gostišča The Dog Bark Park v Indiani. Prostora je za štiri osebe in sklepamo, da tudi za kakšnega kosmatinca. Cena nočitve na Airbnb: 106 evrov.

PREBERITE ŠE: Najboljši spletni portali za iskanje ugodnih letalskih vozovnic

Predelan vagon za ovce (Wyoming, ZDA)

Foto: Airbnb

Če si želimo drugačne nastanitvene izkušnje sredi ničesar, bo predelan vagon za ovce v Wyomingu super izbira. V njem se lahko zares sprostimo in povežemo z naravo. Cena nočitve na Aribnb: 107 evrov.

Hiša Letalo (Saint-Michel-Chef-Chef, Francija)

Foto: Airbnb

Kdo bi si mislil, da lahko na portalu Airbnb najamemo celo trup letala, ki je bilo nekdaj v uporabi. Vključuje spalnico za štiri osebe, kuhinjo in kopalnico. Cena nočitve na Airbnb: 89 evrov. 

Drevesna hiša (Puntarenas, Kostarika)

Foto: Airbnb

Prostorna drevesna hiša sredi kostariške džungle bo zadostila vsem našim avanturističnim željam. Pogled iz njene terase seže vse do oceana. Cena nočitve na Airbnb: 171 evrov. 

Hiša Školjka (Isla Mujeres, Mexico)

Foto: Airbnb

Hiša Školjka se nahaja na rajskem otoku Mujeres na severu mehiškega polotoka Jukatan. Njena arhitekturna zasnova se odlično prilega karibskim ritmom. Cena nočitve na Airbnb: 256 evrov.

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča