AIRBNB Luxe - nova platforma z luksuznimi namestitvami

Klavdija Rupar 09.07.2019
Te Kahu, Wanaka, Nova Zelandija. Foto: Airbnb

Pred enajstimi leti sta Brian and Joe v njunem stanovanju v San Franciscu napihnila tri vzmetnice in rodil se je Airbnb. Od tam se je zgodba širila na sobe, nato celotno stanovanje in celo butične hotele. Pred nekaj dnevi pa so ustanovitelji Airbnb-ja predstavili novo luksuzno različico - Airbnb Luxe.

Airbnb Luxe omogoča dostop do unikatnih in zares spektakularnih namestitev. Popotniki lahko v v domovih, ki so dejanske destinacije, sedaj noč preživijo v nagrajenih domovih v Novi Zelandiji ali Južni Afriki, v francoskih gradovih ali v dih jemajočih zgodovinskih vilah v Toskani. 

Celotna platforma združuje več kot 2000 domov, vsak med njimi pa je moral preživeti izredno strogo oceno, sestavljeno iz 300+ kriterijev, da je dosegel prave standarde v oblikovanju in funkciji. 

Vsak dom nudi tudi 24-urni dostop do visoko izobraženega oblikovalca celotnega izleta, ki poskrbi, da je celotno bivanje popolnoma zadoščeno unikatnim željam in potrebam popotnika.

V galeriji si lahko ogledate nekaj najbolj luksuznih domov. 

Več na: airbnb.com/luxury

Fotogalerija

Casa Koko, Punta Mita, Mehika. Foto: Airnb Casa Koko, Punta Mita, Mehika. Foto: Airbnb Casa Koko, Punta Mita, Mehika. Foto: Airbnb Foto: Airbnb Te Kahu, Wanaka, Nova Zelandija. Foto: Airbnb Te Kahu, Wanaka, Nova Zelandija. Foto: Airbnb Te Kahu, Wanaka, Nova Zelandija. Foto: Airbnb Chateau d’Estoublon, Provansa, Francija.Foto: Airbnb Chateau d’Estoublon, Provanca, Francija.Foto: Airbnb Chateau d’Estoublon, Provanca, Francija.Foto: Airbnb

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča