adidas ZX 2K Pure – neopisljivo udoben copat, ki krši pravila logike

CITYLIFE 20.03.2021
spomladansko-obarvan-copat-adidas-zx-2k-pure

Copat adidas ZX 2K Pure je rezultat uporabe najnaprednejših elementov tekaške tehnologije in sodobne estetike, ki pritegne pozornost na modnih ulicah. V izdelavo copata je bilo vloženih več ur eksperimentiranja, zato so adidasovi strokovnjaki znanost za copatom poimenovali kar ZXience. Ta združuje vse, kar je nenavadno zadovoljivo, se podaja v neznane sfere užitka in ustvarja čisto zadovoljstvo skozi vrsto igrivih demonstracij. V ZXience so se v podali tudi številni znani slovenski obrazi, kot so pevca Žan Serčič in Nika Krmec, hiphoper Nipke ter spletna vplivneža Žiga Kukovič in Noka Žujo, ki so skozi serijo eksperimentov na družbenih omrežjih spoznali, da se za oblikovanjem popolnega copata skriva veliko preizkušanja, stiskanja ter raztegovanja materialov in kombiniranja odštekanih barv.

Črn copat adidas ZX 2K Pure z dodatkom oranžne bo navdušil vse, ki se ne bojijo izstopati.

Copat adidas ZX 2K Pure je na voljo v večno atraktivnih barvnih kombinacijah, ki jih je mogoče izbrati v adidas shopu ter trgovinah Buzz in The Athlete's Foot po Sloveniji.

Fotogalerija

Pevka Nika Krmec v svoji barvni kombinaciji adidas ZX 2K Pure. Umetnica Noka Žujo prisega na spomladansko obarvane ZX. Hiphoper Nipke v fluorescentni različici adidas ZX 2K Pure. Spomladansko obarvan copat adidas ZX 2K Pure. Fashionista Lili Žagar v nežno roza modelu adidas ZX 2K Pure. Glasbenik Žan Serčič v črno oranžnih zx-icah.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika