Adidas Solarboost - tekaški copati po navdihu Nase

Teja Korošec 17.05.2018
Foto: Adidas

Za vse tekače, ki od svojih copatov zahtevajo največjo zmogljivost, udobje in povratek energije, so na voljo novi tekaški copati Solarboost. Kot pri izgradnji rakete, je tudi vsak milimeter novih copat natančno zasnovan in namenjen točno določeni funkciji. S kombinacijo že poznane, a izboljšane tehnologije BOOST, pionirske tehnologije Tailored Fibre Placement in vlaken Parley iz reciklirane oceanske plastike, copat zagotavlja izredno udobje in podporo ter neverjetno lahkotnost. Hkrati omogoča, da tekač ne glede na hitrost ali tekaško razdaljo samozavestno premaguje kilometre.

Prav samozavest je bila glavno vodilo nove Adidasove kampanje »Run to Rise«, ki je bila ustvarjenja z zavedanjem, da tekaški navdušenci tečejo z namenom krepitve samozavesti na vseh področjih svojega življenja. Kampanja slavi presežek samozavesti in naval energije po opravljenem teku, copati Solarboost pa tekačem pomagajo na tej poti.  

Preberite še: 8 nasvetov za nakup tekaških copat

Nov model tekaških copat je vse od 17. maja 2018  na voljo v trgovinah Adidas in pri bolje založenih trgovcih s športno opremo.

Fotogalerija

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča