5 priljubljenih brezplačnih aplikacij za tek

Lana Bauman 27.04.2019
Foto: Depositphotos

Runkeeper

Aplikacija s pomočjo GPS-abeleži in meri pretečeno razdaljo, meri srčni utrip in čas športne aktivnosti, kalorije, ki smo jih potrošili in še nekatere druge parametre. Aplikacijo lahko uporabljamo tudi za kolesarjenje ali plezanje.
runkeeper.com

Foto: Runkeeper
Foto: Runkeeper

Strava Running and Cycling

Poleg merjenja parametrov kot so pretečena razdalja, čas in hitrost, aplikacija omogoča primerjavo časov s svojimi prijatelji. Tako deluje vzpodbudno in zabvano.
strava.com

Foto: Strava running
Foto: Strava running

Pacer

Podobno kot preostale aplikacije tudi Pacer meri pretečeno razdaljo, trajanje športne aktivnost, šteje tudi korake. Omogoča tudi vpogled v zgodovino svojih aktivnosti, primerjavo, povezavo z ostalimi športnimi aplikacijami in povezavo z drugimi ljudmi. Aplikacija omogoča postavljanje samostojnih ciljev ali sledenje že obstoječim.
mypacer.com

Foto: Pacer
Foto: Pacer

Runtastic

S pomočjo GPS-a sledi pretečeni poti in jo hkrati shranjuje. Ogled poti je možen tudi v pogledu Google Earth. Runtastic je obogaaten z grafi, ki natančno prikazujejo parametre športne aktivnosti in naš napredek. Aplikacija omogoča izmenjavo informacij s prijatelji.
runtastic.com

Foto: Runtastic
Foto: Runtastic

Endomondo

Primerna za vse športne aktivnosti, kjer premagujemo določeno razdaljo. Endomodno poleg razdalje in časa meri tudi potrošene kalorije. Rezultate shranjuje in omogoča sprotno analizo in spremljanjenapredka. Omogoča vnašanje svojih športnih aktivnosti ali sledenje že sestavljenim programom.
endomondo.com

Foto: EdomondoFoto: Edomondo

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča