Karbonoir - slovenska naravna kozmetika

Klavdija Rupar 01.11.2018
Foto: Karbonoir

Karbonoir sestavlja mlada ekipa, ki je navdušena nad svojim delom in predana uresničitvi skupnih ciljev. Vsak izmed njih je strokovnjak na svojem področju, skupaj rešujejo kompleksne izzive, kar jih tudi druži in motivira. Zaljubljeni v svoje izdelke, se skupaj zavzemajo za preboj na širna tržišča.

 Sredstvo za beljenje zob. Foto: Karbonoir

Zgodba z aktiviranim ogljem se je začela razvijati že dolgo nazaj, saj se že več kot 10.000 let uporablja v medicini, danes pa postaja vedno bolj nepogrešljiv dodatek v kozmetični industriji. Prejšnje generacije mu sicer niso posvečale tako velike pozornosti, sedaj pa se ljudje vedno bolj zavedajo lepotilne moči, ki prihaja iz narave.

Naravni deodorant. Foto: Karbonoir

Ekipa Karbonoir se je odločila, da aktiviranemu oglju povrnejo nekdanjo slavo in ga ponovno postavijo med vodilne izdelke na področju kozmetike. Karbonoir kolekcijo so začeli z najosnovnejšim in najbolj čistim izdelkom – aktiviranim ogljem za beljenje zob. Poleg tega so trenutno na voljo še ročno izdelano trdo milo in naravni deodorant z aktiviranim ogljem.

Trdo milo. Foto: Karbonoir

Kaj je aktivirano oglje?

Je naravno, antiseptično in ima izjemno absorbacijsko delovanje. Cilj ekipe Karbonorir je, da bi aktivirano oglje spoznali prav vsi. Stari in mladi. Da bi bil nekoč del tako domače lekarne kot tudi del kozmetike v profesionalni rabi.
karbonoir.si

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča