5 ključnih lepotnih izdelkov za 5 minutni make-up

Klavdija Rupar 07.04.2019
Foto: Depositphotos

Večina žensk si želi, da bi se zjutraj zbudila tako čudovita in naspana, da ji ne bi bilo potrebno uporabiti niti kančka makeupa. In le redko katera zjutraj v kopalnici preživi le pet minut in ustvari preprost in čudovit videz. A to je mogoče! Spodaj predstavljamo pet glavnih ličil, s katerimi bomo ustvarile preprost make-up v le petih minutah.

Foto: Unsplash

1. Vlažilna krema - hidracija kože

Prvi korak pred nanosom ličil se skriva v izdelku za nego kože. Hidracija je izredno pomemben in tudi najpreprostejši in najhitrejši postopek. Nanesimo na obraz lahko vlažilno kremo s SPF zaščito

2. Korektor - prekrivanje nepravilnosti na koži

Če imamo le nekaj minut, potem puder lahko preskočimo. Raje uporabimo večnamenski korektor, ki bo v trenutku prekril vse najmanjše pomanjkljivosti.

Foto: Unsplash

3. Obrvi

Poudarjene obrvi so v tako kratkem času mogoče nepričakovan korak, ki ga marsikatera ženska preskoči. A lepo poudarjene obrvi so eden izmed trikov, ki bo celoten obraz naredil še lepši.

4. Maskara, ki poudari oči

Maskara je zagotovo eden najbolj priljubljenih lepotnih izdelkov na svetu. Poleg poudarjanja in podaljševanja trepalnic tudi odpre pogled in v naš videz prinaša svežino. Gre za najbolj pomemben korak v celotni rutini.

Foto: Pixabay

5. Pridih barve na licih in ustnicah

Zadnji korak v preprostem in hitrem make-up-u je pridih barve na licih in ustnicah. Uporabimo nežno roza ali koralno barvo, ki jo nanesmo na lička in narahlo na ustnice.

Foto: Depositphotos

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika