Preprosti triki za shranjevanje ličil

Klavdija Rupar 15.08.2018
Foto: Unsplash

Marmornat pladenj

Pladenj, ki je primeren za več stvari – lahko ga uporabite kot pladenj za sir, kot mizico za kavo ali na njem postrežete prigrizek. Na njem pa lahko razstavite tudi svoje stekleničke parfuma, kreme, ličila in šminke.


Torbica za lake za nohte

Ustvarite si svojo preprosto porisano torbico iz blaga, v katero lahko pospravite najljubše lake za nohte. Tako jih boste vedno imeli pri roki in jih samo vrgli v torbo, ko boste odšli na potovanje.

Torbica za čopiče

Za potovanja si omislite torbico za čopiče, ki se zvije. Zavzela vam bo malo prostora, vaši čopiči pa bodo urejeni in ne raztreščeni po celotni toaletni torbici. Preprosto jo je čistiti in ima veliko prostora za vse vrste in velikosti čopičev.


Stojalo za ličila

Leseno stojalo, v katerega lahko postavite šminke in čopiče. Če vam je les preveč preprost, ga lahko okrasite ali poljubno pobarvate. Vaša ličila bodo urejena in obenem vsem na pogled.

Polica za ličila

Uporabito staro leseno desko, jo obesite na steno in tako pripravite polico, na katero lahko pospravite vsa svoja ličila.


Škatla za sončna očala

Naredite stekleno škatlo, v katero lahko pospravite sončna očala, ure ali nakit. 

Torbica za ličila

Izberite kos blaga, ki vam je všeč in si sešijte preprosto toaletno torbico, v katero pospravite svoja najljubša ličila, ki jih vsakodnevno potrebujete.

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča