Zara predstavlja svojo prvo kolekcijo ličil

Klavdija Rupar 05.12.2018
Foto: Zara

Zara, ena največjih modnih znamk "high street" mode, bo ravno v času pred božičem predstavila prvo kolekcijo ličil, ki bo na voljo po dostopnih cenah. Kolekcija šmink predstavlja kar 20 mat odtenkov, vse od klasične rdeče do perfektne kožne barve. Kolekcijo so navdihnili dramatični videzi, ki jih je za kampanjo Zara jesen/zima 2018, ustvarila umetnica ličenja in lepotna urednica Vougea, Pat McGrath.

Vse šminke bodo na voljo samostojno, Zara pa bo predstavila tudi omejeno izdajo "Ultimate Set lip". Celoten set vsebuje tekočo šminko, svinčnik za ustnice in toaletno torbico, vse pa bo dostopno v različnih odtenkih.

Foto: Zara

Prvo lansiranje bo vsebovalo le šminke, a to so le prvi izdelki, v prihodnosti lahko pričakujemo še dodatne izdelkle.

Kolekcija je bila predstavljena danes, 5. decembra 2018, zato si še pred božičem lahko nakupimo make up, tako za novoletno zabavo kot za darila za najboljše prijateljice. Izdelki bodo ekskluzivno na voljo na Zarini angleški spretni strani Zara.com/uk, cene pa se začnejo pri 10 funtih.

Fotogalerija

Foto: Zara Foto: Zara Foto: Zara Foto: Zara Foto: Zara Foto: Zara Foto: Zara Foto: Zara Foto: Zara Foto: Zara Foto: Zara Foto: Zara

Izbor urednika