Master navdih za popolno praznično večerjo by Bruno Šulman

Helena Peterlin 17.12.2022
maestrochef-bruno-šulman1

Chef Bruno Šulman priporoča, da za predjed postrežete milansko rižoto s pršutom in feto, v glavni jedi naj kraljuje svinjska ribica v bučnih semenih s kremno polento in popečeno peso, za popoln zaključek večerje pa bo poskrbela sladica – poširana hruška z vaniljevo kremo in drobljencem. 

Potrebujete le še vrhunske sestavine – začimbe Maestro ter riž in polento Zlato polje. Recepte najdete na scepec-navdiha.com. Naj bo zaključek leta popoln v dobri družbi in odlični hrani!


Fotogalerija

Recept na scepec-navdiha.com! Recept na scepec-navdiha.com! p riž sant andrea 1 kg Začimbe Maestro // Recept na scepec-navdiha.com! Začimbe Maestro // Recept na scepec-navdiha.com!

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika